Algemeen

Scoop - Dior Summer 2010 Addicted to Dior

Natuurlijk hebben jullie al de sneak peek gezien van de nieuwe producten van Dior voor deze zomer, maar nu heb ik ook alvast de mooie promotie foto''s voor jullie. De Addicted to Dior zomer make-up collectie 2010 zal pas vanaf 21 april verkrijgbaar zijn in de winkels, maar in dit artikel alvast een korte uitleg van de look! Lees snel verder.... Zoals altijd verwend Dior ons met een bijzonder mooi, limited edition "star product" de Addicted to Dior, een juweel van een doosje met daarin twee mooie lipproducten. Het doosje in wit goud is versierd met briljantjes en in de spiegelende deksel staat het adres van het Huis Dior gegraveerd, superchique en heel bijzonder. Er komen twee versie''s uit van deze Addicted to Dior, in beide zit één glanzende gloss en één glitterende gloss, fijn ook om te combineren. Een ander musthave product is de Nude Glow, een fijne vloeibare highlighter die zorgt voor een stralende, lichtglanzende huid. De kleur van de highlighter is licht-abrikoos en geschikt voor vrijwel iedere huidtoon, iedereen straalt hiermee! Perfect om onder de foundation te gebruiken, maar ook zonder foundation heel prettig om te dragen voor net dat stralende tintje!

In de collectie zijn twee mooie oogschaduwpalette''s te vinden, beide zijn "iridescent" dus behoorlijk glanzend en metallic. De kleuren zijn erg mooi en complementeren de bruine huid (die we hopelijk weer krijgen in de zomer!). Het palette Crush Glow is een limited edition, de Ready-to-glow blijft in de collectie. De Dior Addict Crystal Gloss is een echte blikvanger, een knalroze, glanzende gel die eenmaal op de lippen aangebracht een unieke kleur geeft, de kleur past zich dus aan!

We moeten dus nog wel even wachten tot we dit moois in de winkels zullen vinden, om precies te zijn tot 21 april, maar gelukkig is het alweer bijna maart! Natuurlijk volgen er nog reviews van de producten tegen die tijd, hou ons dus zeker in de gaten! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top