Nieuws

Inspiratie - Catrice: Pastel Lilac & Blue (Pastel Delight)

We hebben vandaag twee NOTD''s voor jullie van de snoepige pastel nagellakjes uit de Catrice - Pastel Delight. De kleurtjes die jullie kunnen zien zijn de Pastel Lilac en de Pastel Blue. Ik moet jullie bekennen dat ik het idee had dat de lakjes een creme finish hadden maar deze Pastel Lilac heeft een hele fijne en kleine shimmer in de vorm van een minuscule glitter, nauwelijks zichtbaar maar zeer zeker aanwezig. Lees snel even verder voor meer informatie en een grotere afbeelding. De Pastel Lilac nagellak is een nagellakje dat snel dekt. Je kunt hem dus eigenlijk al bij een laagje prima dragen. Wil je de kleur meer intens en dus donkerder maken dan kun je meerdere laagjes aanbrengen. Ik heb hieronder even twee foto''s voor jullie geplaatst. Op de eerste foto draag ik een laagje van de nagellak en op de tweede foto draag ik drie laagjes van dezelfde nagellak. Je ziet dan ook het kleurverschil. Ik geef zelf de voorkeur aan de bovenste foto, die met een laagje.

Debbie heeft de Pastel Blue even voor jullie geswatcht, op de foto draagt ze 3 laagjes en nog zie je (in de felle zon) haar nagels er doorheen. Dit lakje is dus vrij sheer, al valt het nu in de felle zon natuurlijk extra op, dus "in het echt" valt het allemaal reuze mee! Ook dit lakje heeft hele fijne shimmers, best lief, en het opbrengen ging prima, al is het lakje nogal dun. Het droogt wel lekker snel, eerlijk is eerlijk, dit is geen superlakje, maar voor deze prijs is het wel een schattig en trendy kleurtje, zeker de moeite waard. (excuus trouwens voor het slordige lakken....zoals altijd had ik haast!)

De Pastel Delight nagellakjes zijn verkrijgbaar in vier kleuren en kosten  € 1.99  per stuk:
  • Pastel Yellow
  • Pastel Blue
  • Pastel Lilac
  • Pastel Pink
De Pastel Delight collectie van Catrice en dus ook deze nagellakjes liggen momenteel in de winkels. Je vindt ze onder andere bij de grotere filialen van het Kruidvat. Mocht je een van de kleurtjes willen bemachtigen wees er dan snel bij want op is op! Bijdrage van Wenvers & Lushious Babe
Deel dit artikel
Back to top