Nieuws

LUSH brengt de Lente in je badkamer!

Afgelopen weekeinde ben ik flink bezig geweest in onze tuin in de hoop dat ik de lente een klein beetje in huis kon halen, nou ja, in de tuin dan. Bij Lush zijn ze net zoals ik ook dol op de lente en om te vieren dat het erop lijkt dat we daar niet zo heel lang meer op moeten wachten introduceren zij een aantal geweldige lenteproducten. Gezellig en zeer vrolijke kleurtjes en zoals je van Lush kunt verwachten vol opwekkende bloemenoliën. Een klein beetje lente in je badkamer dus! Lees snel verder voor meer informatie over deze leuke producten! Mo Constantine, een van de experts van Lush ontdekte jaren geleden de ballistic (bruisbal) . Deze werden voorheen met name in de bekende ronde balvorm gemaakt. Deze lente hebben ze bij Lush hun ballistics omgetoverd  in de vorm van bloemen! De kaartjes die aan de bloemen vast zitten zijn gemaakt van  zaadjespapier. Je kunt deze begraven en binnen no time heb je een bedje vol vrolijke bloemetjes. Enig toch! Lush brengt deze lente drie varianten uit die allemaal zeer verschillend zijn qua geur en natuurlijk... kleur! Daisy Chain - €6.45 per stuk Laat je creativiteit de vrije loop! Schilder, teken, schrijf of zing! De frisse citrusolien in deze gele bloem zetten je geest op scherp en helpen je ontwikkelen tot een groot kunstenaar. Fairy Cup - €6.45 per stuk Fairy Cup is de bijnaam van de Sleutelbloem. In veel sprookjes kiezen de kleine elfjes deze bloem als tijdelijke rustplaats. We verwachten geen elfjes te vinden op onze Fairy Cup, maar de magie is toch daadwerkelijk aanwezig. Het parfum lijkt een beetje op de geur van een snoepwinkeltje. Ga lekker in bad liggen, sluit je ogen en geniet van dit wonder. Tokyo Rose - (€6.45 per stuk) In de lente viert Japan de bloesemtijd. Samen met familie en vrienden genieten ze in het park van ronddwarrelende kersenbloesem. Neem een bad met Tokyo Rose en het is net of je ook even in Japan bent. De geuren van mimosa en jasmijn ontspannen lichaam en geest en brengen je in de zenmodus. En om helemaal in Japanse sferen te blijven, raden we nog een glaasje sake aan. De naam van deze bloem is ook een beetje een ode aan een Indie Rockband uit New Jersey. Little Miss Sunshine Bubble Bar Slice - €4.95 per stuk Na regen komt zonneschijn en met een beetje geluk zie je ook nog een regenboog. Deze schitterende Bubble Bar Slice geeft je blauw badwater met grote witte schuimwolken. Als je goed kijkt, zie je kleine regenbogen in de belletjes. De combinatie van ylang ylang en sinaasappelbloesem vrolijkt je op zodat je spontaan een vreugdedansje doet. Flower Child cadeaubox - €48.95 Ken je iemand die wel erg veel last heeft gehad van een winterdipje? Verras hem/haar dan met dit geweldige lente cadeau. Vol heerlijke douche-, bad- en lichaamsproducten. Alle producten zijn heerlijk fris en fruitig en geven je nieuwe energie. Net wat je nodig hebt na die treurig donkere maanden.

Inhoud: - Vanilla Deelite hand en bodylotion -  100g - Yummy Yummy Yummy  douchegel  - 100g - Miranda zeep  - 100g - Porridge zeep - 100g - Little Miss Sunshine Bubble Bar Slice - Sakura Bath Ballistic - Happy Blooming Bath Melt.

Vinden jullie deze producten niet schattig en heerlijk om te zien? Ik vind vooral de bloemen ballistics met de kaartjes waar bloemzaden in zijn verwerkt een erg leuk product en natuurlijk een super leuk cadeautje als alternatief voor een bosje bloemen! Deze producten zijn te koop vanaf 6 april in de diverse Lush winkels in Nederland en Belgie. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd even vanuit je luie stoel bestellen via de Lush mailorder. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top