Nieuws

Review: hannah "Clear" cleansing oil

Bij Lushious Beauty willen wij onze lezeressen graag volledig informeren en besteden in dat kader ook graag aandacht aan de groene/eco kant van de cosmetica branche.  hannah ontwikkelde de productlijn "Clear" op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. De formuleringen van deze "eco" lijn zijn  zo zuiver mogelijk. Dit heeft hannah kunnen bewerkstellen door uitsluitend pure en natuurlijke werkstoffen te gebruiken voor deze Clear producten. Voor meer informatie en mijn bevindingen lees je natuurlijk snel even verder! De verpakkingen van deze hannah Clear producten zijn biologisch zijn afbreekbaar en gemaakt uit recyclebare materialen. Op deze manier wordt er op groene wijze omgegaan met het product alsmede het milieu. Deze allergeenvrije productlijn lijn is ontwikkeld conform indicaties van BDIH & Ecocert. ‘Clear’ staat voor helder, transparant, natuurlijk en vooral zuiver. Ik heb de cleansing oil van deze lijn voor jullie getest en ben absoluut enthousiast over dit product.

Toen ik dit product voor de eerste keer in mijn handen kreeg was ik tamelijk sceptisch. Bij een olie denk je toch al snel aan een vette substantie die je veelal moeilijk van je gezicht af krijgt. Erg benieuwd dus! De hannah Clear cleansing oil is een zuivere hydrofiele olie. De olie is dus mengbaar met water en schuimt niet. Het basis ingredient is zuivere plantaardige sojaolie en sojaolie staat bekend om de reinigende eigenschappen. Verder is de cleansing oil verrijkt met antioxidanten. Je brengt een paar druppeltjes cleansing oil aan op de droge huid. Vervolgens breng je ook wat water aan op het gezicht. Masseer het mengsel even daar even in om het vervolgens af te spoelen met warm water (en een wattenschijfje of washandje). De cleansing oil ruikt naar niets anders dan olie,  dat is op zich natuurlijk prima. Tijdens het inmasseren op het gezicht voel je de olie wat warmer worden en dat is wel heel erg prettig. Je kunt dit product dat in een prachtige mat glazen flesje zit overigens ook voor het verwijderen van oog makeup gebruiken en dat is erg handig, daar heb je dan geen apart product voor nodig.

Na het verwijderen van de hannah Clear cleanising oil van mijn gezicht voelde ik geen vettig laagje achterblijven (weg vooroordeel!) . Wat voelde ik dan wel? Een heerlijke zacht en soepele huid. Dit product is zeer geschikt voor mijn vochtarme huid. Veel producten geven een trekkerig gevoel na het reinigen maar dat doet deze cleansing oil zeker niet. Nog een voordeeltje van dit product: Het is ongelooflijk zuinig in gebruik. Je hebt maar een paar druppels nodig per reinigings-sessie dus een fles van 50 ml daar kun je zeker wel een half jaar mee voort. Ik heb dit product iedere dag gedurende twee weken gebruikt en er is nog geen 10% uit het flesje.

  • Clear Cleansing oil - € 32,00/50ml
  • Clear Pure Cream - € 53,00/50ml
  • Clear Sparkling Spray - € 38,00/30ml
  • Clear Skin Conditioner - € 58,00/30ml

Voor meer informatie en verkooppunten kunnen jullie contact opnemen met hannah SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top