Algemeen

The Body Shop Delipscious transparante lipsticks

Sinds een paar weken heeft The Body Shop weer een paar leuke nieuwe producten in hun assortiment opgenomen, de Delipscious Sheer Lip Colour en de Tinted Lip Balms. Wisten jullie dat je gedurende je leven bijna 2 kg lipstick binnenkrijgt? Dan is het prettig om te weten dat deze producten voor 100 % bestaan uit ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit zoals vruchtenoliën en cacaoboter gemaakt van Community Trade cacaobonen uit Ghana! Lees even verder voor mijn review..... Ik heb 2 kleurtjes van de Sheer Lip Colour getest, de 03 Sheer Watermelon en de 05 Sheer Elderberry, in totaal zijn er 9 kleuren te krijgen, allemaal semi-transparant en natuurlijk van kleur. De Sheer Lip Colour kosten EUR 11,00 per stuk en zijn licht om te dragen, brengen eenvoudige aan en geven een mooie glans. Ze doen mij erg denken aan de MAC Slimshines, die helaas alweer even uit de collectie zijn, dit zijn prachtige vervangers. De Sheer Lip Colours hebben vrijwel geen smaak of geur, voeden mijn lippen goed genoeg om te dragen zonder lipbalm en blijven redeijk goed zitten, het zijn geen long-lasting lipsticks natuurlijk, maar ze houden het heus wel een paar uurtjes uit. De kleuren die ik heb getest waren zeker mooi, vooral de Sheer watermelon, die ik trouwens vrij koraalkleurig vind voor een watermeloen, maar dat terzijde. De Sheer Elderberry is donkerrood/paars, maar doordat hij transparant is wordt het niet too much. Toch vind ik donkere kleuren lipstick nooit echt heel mooi, zeker niet in de zomermaanden, ik vind het toch beter passen in de herfst of winter, maar de Sheer Elderberry kan natuurlijk best in de zomer.

De Delipscious collectie bestaat ook nog uit Tinted Lip Balms, die te koop zijn in 4 kleur/geur varianten, ze kosten EUR 9,00 per stuk en geven een subtiele glans aan de lippen maar verzorgen ze natuurlijk wel perfect. Ze bevatten o.a. bosbessen- en granaatappelolie en Community Trade-cacaoboter, kortom....je zou ze kunnen opeten! Ze zijn in de volgende varianten te koop:

  • 01 Peach crush
  • 02 Watermelon crush
  • 03 Berry crush
  • 04 Papaya crush

Dus....op naar The Body Shop en eens lekker gaan swatchen en uitproberen, ik weet bijna zeker dat je er met 1 of meer de deur uit loopt! Vergeet de I love your Body card niet, dan krijg je altijd 10 % extra korting op al jouw aankopen! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top