Algemeen

Yves Rocher: Vijf producten voor een perfecte teint

Een van de mooie lijnen uit het Yves Rocher assortiment is de Couleurs Nature. Deze lijn bevat een groot en zeer breed scala aan make-ip producten. De volledige collectie is geinspireerd door meer dan tweehonderd kleuren die rechtstreeks uit de natuur komen. In deze collectie vind je onder andere de Expertise producten waaronder volledig nieuw in het Yves Rocher assortiment de vijf producten voor een perfecte teint. Lees verder voor meer informatie over deze vijf producten..... Een egale teint is één van de belangrijkste voorwaarden voor een verzorgd en stralend uiterlijk. Met de vijf expertise producten van Yves Rocher is een perfecte teint binnen handbereik. Fixeren, corrigeren of highlighten: voor elke wens heeft Yves Rocher een product ontwikkeld.  Vandaag wil ik jullie even voorstellen aan devijf nieuwe producten binnen het Yves Rocher assortiment. Make-up basis - EUR 17.50 - 15 ml Deze make-up basis fixeert make-up en bereidt de huid voor op make-up, waardoor deze langer en mooier blijft zitten. De make-up basis is verrijkt met muskaatroosolie en extracten en water van de Damascus roos die ervoor zorgen dat de huidstructuur zichtbaar gladder wordt. De structuur is licht, niet vet en gemakkelijk aan te brengen op de huid. Fond de teint serum volume effect - EUR 25.00 - 30 ml Voor een stevige huid en een stralende teint is de Fond de teint serum volume effect een zeer geschikt product. Dit product is verkrijgbaar in acht kleuren en bevat een combinatie van vier sterk geconcentreerde, extra krachtige rozenextracten die het natuurlijke vetlaagje op de huid versterken en de huid meer substantie geven. Daarnaast wordt de tint geëgaliseerd met als resultaat een stralend effect. De Fond de teint serum volume effect is verpakt in een handige pompflacon.

Perfectionerende camouflage - EUR 14.00 De langhoudende en comfortabele samenstelling van de Perfectionerende camouflage zit boordevol rozenextracten en smelt op de huid. Dit product is verkrijgbaar in vier kleuren en heeft een langhoudende en dekkende samenstelling. De formule is verrijkt met met muskaatroosolie en extracten van Damascus roos en is gemakkelijk met een vinger of penseel aan te brengen. Glansrijke duo-poeder met stralend effect - EUR 23.00 Een van de producten waar ik persoonlijk ook erg benieuwd naar ben is dit Glansrijke duo-poeder met stralend effect. Dit product geeft een lichte glans en is verrijkt met extracten van rijstzemelen. De combinatie van een universele oplichtende poeder en een glanspoeder met parelmoereffect zijn geschikt om de gezichtshuid het hele jaar door een gezonde glans te geven.

Camouflagestift - EUR 14.00 De Camouflagestift is verkrijgbaar in twee kleuren en zorgt ervoor dat oneffenheden en schaduwzones worden gecamoufleerd. De stift is verrijkt met extracten van kastanjeschors. De structuur is zijdezacht en maakt de huid gladder, blijft goed zitten en laat geen strepen of vegen achter op de huid. Deze vijf Expertise producten voor een stralende teint zijn te koop bij de verschillende filialen van Yves Rocher en natuurlijk ook bij de handige webwinkel van dit leuke merk.  Binnenkort kunnen jullie bij ons meer informatie verwachten over deze lijn en uiteraard zullen de reviews niet ontbreken! Bijdrage van Wendy
Deel dit artikel
Back to top