Nagel & Handen

NARS Pokerface & Bad influence nagellak

NARS heeft in haar holiday collectie twee leuke nagellakjes opgenomen met namen die vast geïnspireerd zijn door Lady Gaga, jullie hebben ze al even kunnen zien in dit artikel. Maar natuurlijk is het nog fijner om ze ook aangebracht op mijn nagels te zien, daarbij kan ik jullie nu ook wat meer vertellen over de structuur. De lakjes zijn vrij dun, maar dekken desondanks prima in 2 laagjes, kijk daarom snel even verder....


Pokerface is een heldere, felle lavendelkleur, die verrassend genoeg prima dekt met twee dunne laagjes. Er zit een hele fijne shimmer in de lak, die een beetje zilverachtig/lila oogt, je moet echter wel goed kijken om die te ontdekken. Ik vind het een heerlijke kleur, die mooi staat bij mijn (medium donkere) huidskleur, het is qua kleur wel een beetje een lente/zomerkleurtje, maar ach...we kunnen in de herfst en winter natuurlijk af en toe wel iets fleurigs gebruiken. Pokerface is dan een heerlijk, fris lakje om te dragen, op de foto draag ik twee laagjes met een laagje INM Out the Door topcoat.

 
Bad Influence is wel een echt herfstlakje, de kleur laat zich het best omschrijven als een donkere, smokey taupe. Taupe is een kleur die wat mij betreft helemaal hot is, maar desondanks erg lastig te omschrijven valt. Het is een combinatie van bruin, grijs met een vleugje paars, samen maakt het een van de chicste kleuren die er zijn op nagellak gebied. Bad Influence is een creme lakje, dat direct met een laagje al prima dekt, op de foto''s heb ik twee dunne laagjes gebruikt, met een INM Out the door topcoat! Bad Influence is trouwens een vrijwel exacte dupe van Essie''s Mink Muffs, al heeft die net iets meer bruins in zich.

 
De twee lakjes uit de NARS holiday collectie zijn erg fijn in gebruik, goed van kwaliteit en dragen en lakken prettig. Pokerface is een behoorlijk unieke kleur, maar Bad Influence heeft vrij veel neefjes en nichtjes....misschien geen echte 100 % dupes, maar toch zijn er momenteel flink wat lakjes op de markt die ongeveer deze kleur hebben. De lakjes kosten EUR 18,00 per stuk. NARS is niet in Nederland in een echte/fysieke winkel te koop, maar wel in de Europese webshop van NARS cosmetics, die gewoon naar Nederland verstuurt, je hoeft niet bang te zijn voor extra invoerrechten, natuurlijk heb je wel te maken met verzendkosten. Je vind de NARS webshop via www.narscosmetics.eu. Je kunt bij een van onze favoriete Engelse beauty webshops Asos.com trouwens ook een leuk assortiment terug vinden, de prijzen zijn ook iets gunstiger en dat is altijd leuk, daarbij kun je met Paypal betalen.


Deel dit artikel
Back to top