Algemeen

Paul & Joe spring 2011 Parasol collectie

Paul & Joe is een prachtig fashion merk, dat naast mooie kleding ook bijzondere cosmetica maakt. De verpakking zijn altijd bijzonder en de producten zijn zeer goed van kwalititeit, helaas worden de cosmetica producten (nog) niet in Nederland verkocht. Maar gelukkig is shoppen bij Asos.com eigenlijk net zo eenvoudig als winkelen in een Nederlandse webshop, laten ze daar nu juist wel Paul & Joe producten verkopen! Kijken jullie even verder naar de lente make-up collectie 2011 die de naam Parasol heeft meegekregen? Prachtige tere kleuren in heerlijke bloemenverpakkingen..... Nu de temperaturen langzaam hoger worden en sommige planten al beginnen uit te lopen, krijgen we toch langzaamaan wel zin in de lente. Zeker op een mooie zonnige dag als vandaag kan ik bijna niet wachten! En als ik dan de schattige kleurtjes zie van de Paul & Joe Colour powders, dan weet ik het....de lente is echt onderweg! Colour powder EUR 21,65 in 3 combinatie''s : Petticoat, Ribbon en Tafeeta (limited edition) Een gezichtspoeder/highlight/oogschaduw met als actieve ingrediënten Oranjebloesemwater en jojoba-olie in een prachtige kartonnen verpakking, geïnspireerd op een parasol.

Eye colour duo EUR 18,37 in 5 combinatie''s : Glisten, Parasol, Sunbeam, Pique-nique en En plein air (limited edition)

Lipstick EUR 19,68 in de kleuren Alfresco, Chantilly en Afternoon delight (limited edition) Make-up tasje EUR 32,80 (limited edition) In de collectie vind je ook heerlijke, fruitige, frisse en lente-achtige nagellakkleurtjes, maar helaas....die wil Asos.com niet naar Nederland versturen. Erg jammer, zeker omdat de nagellakjes van andere merken wel gewoon naar Nederland verzonden worden, geen idee waaraan dat ligt eigenlijk, maar ik pleit ervoor dat ze de nagellakjes van Paul & Joe toch ook snel naar Nederland gaan versturen, ik wil ook dat schattige groene lakje met de naam Dapple! Als is de onderstaande Prism natuurlijk ook wel heel mooi!

Ik zal mijn Paul & Joe spulletjes eens bij elkaar op de foto zetten of er misschien wel een filmpje van maken, het zijn zulke prachtige spulletjes! Ik ben in elk geval blij dat we de meeste producten gewoon kunnen bestellen bij Asos.com, dat maakt het leven van een beauty addict toch wel een heel stuk simpeler! Ga dus snel even naar Asos.com en surf lekker even over de beauty afdeling! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top