Algemeen

Essence nail art update maart 2011

Afgelopen weekend hebben jullie hier alvast wat leuke foto''s gezien van de nieuwe producten die Essence en Catrice voor ons in petto hebben op het gebied van Nail art. Omdat ik weet dat veel van jullie het toch wel interessant vinden om te weten welke producten exact zullen uitkomen heb ik alles even op een rijtje gezet met zoveel mogelijk afbeeldingen en andere informatie. De Essence Nail art collectie is niet bij alle Kruidvat filialen beschikbaar, maar in de grotere filialen vind je zeker het complete assortiment, het is dus soms even zoeken. De producten kunnen al in de winkels liggen, maar i.v.m. de distributie kan het ook nog even duren voordat alle filialen zijn voorzien. Kijk snel verder..... Magnetics nail polish (EUR 1,99) en magneet (EUR 1,79) De bekende nagellak waar je met de magneet leuke patroontjes in kunt maken, nu verkrijgbaar in 5 nieuwe kleuren, de magneet schijnt te zijn verbeterd, zodat het eenvoudiger is om de patroontjes te maken.

Cracking base coat (EUR 1,79) en cracking top coat (EUR 1,79)

Wendy heeft ze jullie al even laten zien, nu ook in een budget versie : crackling topcoat! Momenteel in twee kleuren verkrijgbaar, maar wie weet volgen er binnenkort nog wel meer? Special effect! topper (EUR 1,79) Zes leuke & verrassende topcoats in een glitter, gouden, zilveren, holografisch of prisma effect, er zitten bijzonder leuke bij, helaas staan niet alle nieuwe topcoats op de foto.

Nail art twins (EUR 1,79) Deze leuke duo''s worden uitgebreid met 7 nieuwe kleuren, die per stuk worden verkocht, je kunt dus zelf jouw favoriete combinatie maken. Maar de door Essence bedachte combinatie''s hebben natuurlijk wel bijzonder leuke namen zoals Bella & Edward en Romeo & Julia. Ook hier heb ik niet alle nieuwe kleuren op de foto helaas. Stampy polish (EUR 1,49) Speciale nagellak om te gebruiken voor de speciale stampy set, gemaakt met een hoge concentratie pigmenten, totaal in 4 kleuren verkrijgbaar o.a. in het zilver.

Nail art sticker (EUR 1,29)

Ben je nog geen nail art expert, maar hou je wel van iets leuks op jouw nagels? Dan zijn de nail art stickers een leuk alternatief, nu in een nieuw design, totaal zijn er nu zes verschillende te koop.

Nail art tattoo (EUR 1,29)

Tattoo''s op jouw nagels? Waarom niet! En ze zijn ook weer makkelijk te verwijderen, wel zo prettig, er zijn twee designs. Freestyle & tip painter (EUR 1,49) Hou je van lekker freestylen en heb je een vaste hand? Dan zijn de tip painters het product voor jou om jouw creativiteit te uitten! Met deze 3 nieuwe kleuren, kun je nu kiezen uit 7 verschillende kleuren, natuurlijk hebben de tip painters een extra dun en lang kwastje. Nail art pens (EUR 1,99) Voor de echte details op nail art gebied gebruik je de nail art pens, gebruik wel een laagje topcoat, maar eigenlijk moet je dat doen op alle nail art creatie''s die je maakt. Er zijn nu ook 3 nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment, totaal kun je nu kiezen uit 6 kleuren. Natuurlijk zullen jullie binnenkort heel wat producten "in het echt" voorbij zien komen op LushiousBeauty, maar er is zoveel nieuws te melden dat we het even verdelen over een aantal artikelen. Even geduld dus, maar de producten komen zeker voorbij! De nieuwe Essence nail art producten liggen in principe vanaf maart 2011 bij de grotere filialen van het Kruidvat, Essence is druk op zoek naar meer verkoopruimte in Kruidvat-filialen, dus hopelijk zullen meer filialen worden voorzien van de nail art collectie, dat zou wel bijzonder leuk zijn! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top