Nieuws

Bijzonder cadeautje: Lichtjuwel - More than LOVE!

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een uniek merk waaraan ik echt een beetje mijn hart verloren heb. Lichtjuwel is zo’n merk waardoor je zintuigen meteen op scherp worden gezet. Een merk waarbij tijdens een eerste kennismaking je gevoel aangeeft: Dit is bijzonder! Het mooie cadeautje dat ik jullie vandaag laat zien is heerlijk jezelf maar ook zeker een aanrader voor de liefste moeder van de wereld!

Het Duitse Lichtjuwel maakt zeer exclusieve en prachtige interieurparfums geschikt voor iedere gemoedstoestand. Eigenlijk heb ik met dit enkele zinnetje de volledige filosofie van Lichtjuwel te pakken want met deze interieurparfums stem je de ruimte op je heen af op jouw gevoel. Op sommige momenten van de dag kun je wel een beetje energie gebruiken en op een ander moment ben je meer op zoek naar rust en geborgenheid.De parfums zijn in totaal verkrijgbaar in zes geurvarianten worden met de hand samengesteld in een kleinschalig parfum atelier dat uitsluitend biologische alcohol en 100% natuurlijke oliën gebruikt. Ieder parfum bevat een unieke combinatie van essentiële oliën en kristallen (letterlijk, want ieder parfum bevat een andere ''steen'') en hebben zowel invloed op de zintuigen als op de gemoedstoestand.

De More than LOVE cadeaubox (EUR 49.95) bevat drie Lichtjuwel interieurparfums (15 ml per stuk) waarvan je het gebruik kunt laten afhangen van jouw ‘stemming’: Geluk, Liefde en Sensualiteit. Mijn persoonlijke favoriet is de Geluk variant. De combinatie van grapefruit, magnolia en sinaasappel zijn fantastisch, opliftend en vrolijk. Omdat de omschrijvingen van lichtjuwel zo treffend zijn geschreven en uitstekend het gevoel van de verschillende interieurparfums weergeeft hieronder de omschrijvingen volgens de ontwerpers:Geluk: Vind je weg terug naar de lichtvoetigheid waarmee je de wereld betrad in je kindertijd. Voel je eigen plezier stralen en zie het weerschijnen in alles om je heen. Ervaar een tevredenheid die je het talent laat herontdekken, heerlijk weg te dromen. Dit huisparfum laat je al je zorgen vergeten met vanille en magnolia. Cacao, tonka boon en grapefruit versterken plezier en de geur van citroengras vervult je met lichtheid en levensvreugde. Sinaasappel en basilicum stimuleren je je opgetogenheid te delen, terwijl cardamom je fantasie en energie laat stromen. Samen met het onfeilbare enthousiasme van de kristal Aventurijn, een steen van zelfbeschikking en individualiteit, zorgt dat je op magische wijze geluk aantrekt. Huisparfum voor een gelukzalige stemming!Liefde:
Wordt bewust van je charisma en laat het stralen. Open je hart en geniet vaan het effect van je schoonheid. Dit huisparfum zorgt dat jij je koninklijk voelt met de geur van een delicate roos. Balsemende vanille voorziet in warmte en veiligheid, citroengras en zoetgeurende geranium geven een gevoel van lichtheid, terwijl de palma roos dient als een speels en milde verleidster. De geur wordt compleet met de roos kwarts. Als steen van de liefde, helpt het je oude zorgen los te laten en je hart te openen voor romantiek, harmonie en nieuwe sensaties. Huisparfum voor een liefdevolle, hartverwarmende stemming.Sensualiteit: Ontsteek het vuur van passie. Doorbreek de inflexibele patronen en ontdek je onweerstaanbaarheid en speelsheid. Geniet van de euforische overgave aan het genot van de zintuigen. Laat ylang-ylang, salie en zwarte peper hun aphrodiserende werking ontvouwen. Rozen laten je schoonheid en charisma glansen, terwijl jasmijn en patchouli je verleiden samen te smelten met de erotische kracht van het moment. Met hun harmoniserende, vrolijke en ontspannende werking, creëren vanille en zoetgeurende geranium een ideale ambiance. De dieprode gloed van granaat stimuleert je creativiteit en geeft moed voor een leven vol passie.Klinkt allemaal prachtig natuurlijk, en ik kan jullie verklappen: Dat is het ook, maar hoe werkt zo’n interieurparfum nu eigenlijk? Waarschijnlijk zijn jullie allemaal wel bekend met geurkaarsen. In principe werkt een huisparfum redelijk identiek qua geurbeleving. Twee a drie keer sprayen is voldoende om de lucht om je heen te laden met de gewenste energie. Spray met de klok mee, van hoek tot hoek. De parfums zorgen voor een heerlijke geuren zullen je verrassen en ze blijven heerlijk lang geuren.De essentiële oliën zijn gecertificeerd biologisch, afkomstig van wilde oogst. Door de pure cultivering van de planten zijn de Lichtjuwel flair spray vrij van giftige stoffen en conserveringsmiddelen. Deze prachtige More than LOVE verpakking (EUR 49.95) is verkrijgbaar bij Ecofavourites.nl. Hier vind je ook full size verpakkingen (EUR 49.95 – 100 ml) van de Lichtjuwel interieurparfums.

Neem even een momentje de tijd en bekijk de mooie en unieke merken die je kunt vinden in deze groene webwinkel. Je kunt bij Ecofavourites.nl betalen via paypal maar ook dmv Ideal. De verzendkosten bedragen EUR 4.75 per bestelling en bij een bestelling vanaf EUR 100,00 betaal je geen verzendkosten.
Deel dit artikel
Back to top