Nieuws

Catrice Papagena collectie - in juli bij het Kruidvat

In juli 2011 vinden we een kleurrijke, exotische limited edition in de winkels van het Kruidvat. Catrice brengt de Papagena collectie uit, een collectie vol producten om een krachtige amazone-look mee te maken, oogschaduws in groene en kaki-tinten gecombineerd met oranje en geel. 

Zoals we van Catrice gewend zijn bij dit soort Limited editions, zijn de producten slechts tijdelijk verkrijgbaar en worden ze aangeboden voor geweldig fijne prijsjes! De Papagena collectie heeft een leuke speciale verpakking en brengt weer een aantal echt nieuwe producten en natuurlijk veel nieuwe kleuren. Ik zet ze even op een rijtje:

Absolute eye colour quattro EUR 4,29 in 2 varianten Rumble in the jungle en Birds of a feather

Eyeliner pen EUR 2,99 in 3 varianten White eyes, Papa-greener en Welcome to the jungleFeather lashes EUR 3,99 Blush stick EUR 3,49 in twee varianten Tigerlily en Bird of paradiseGold nuggets (highlight voor lichaam of gezicht) EUR 3,99Crystal clear gloss stick EUR 3,99 in twee varianten Tigerlily en Bird of paradiseUltimate Nail lacquers EUR 3,49 in vier varianten Enter the undergrowth, Welcome to the jungle, Amazonian gold en Bird of paradise

Wat vinden jullie ervan? Zien jullie als iets leuks? Natuurlijk moeten we nog wel even wachten totdat de producten in de winkels van het Kruidvat liggen, maar we hebben vast wat om naar uit te kijken. De Catrice Papagena collectie zal begin juli 2011 in de winkels van het Kruidvat liggen, zolang de voorraad strekt, dus hou het zeker in de gaten. Natuurijk gaan wij jullie tegen die tijd nog wel swatches en reviews laten zien.

Deel dit artikel
Back to top