Nieuws

Facebook winactie: Màdara travel and trial setjes

Màdara is een prachtig groen merk uit Letland, een klein landje in Noord-Europa. Natuurlijk hebben jullie al vaker kunnen lezen over dit mooie merk dat als basisingrediënten onder andere pure bloemen- en kruiden extracten uit de Baltische regio gebruikt.

De laatste introductie vanuit het Màdara front zijn de handige travel and trial setjes. Deze bevatten vijf verschillende mini producten. Op deze manier kun je op een voordelige manier (EUR 6,95) kennis maken met de verschillende producten. De setjes zijn verkrijgbaar in drie varianten: Een setje voor de normaal-gecombineerde huid, vette-gecombineerde huid en een setje voor de (zeer)droge huid.

- Herstellende oogcrème (3 ml)
- Delicate reinigingsmelk (25 ml)
- Regenererende nachtcrème (5 ml)
- Toner - zuiverend, balancerend of comfort (2 x 5 ml)
- Vochtinbrengende dagverzorging – gel, fluide of crème (5 ml)


Wil jij de producten van Màdara graag een keertje uitproberen? Dat kan, want namens Besopure.nl mogen wij drie setjes weggeven. Wat moet je daarvoor doen?

Word fan van onze nieuwe BeautysceneNL Facebookpagina  en plaats in het bijbehorende artikel een berichtje waarin je aangeeft dat jij graag een van de setjes wil winnen. Vertel ook even wat je huidtype is, zodat Besopure.nl als je wint een setje kan toesturen dat is afgestemd op jouw huidtype.

Daarnaast win je natuurlijk alleen wanneer je ook fan bent van de pagina van Besopure.nl, dus ben je nog geen fan, meld je dan snel hier aan: http://www.facebook.com/besopure.nl. Jullie kunnen meedoen tot en met maandag 30 mei. Op dinsdag 31 mei zullen we de winnaars bekend maken via Facebook bekend maken, check dus zeker even of je tot de winnaars behoort na die datum! Succes!  

Deel dit artikel
Back to top