Nieuws

MAC Beauty Bloggers Obsession collection USA only 21 juni 2011

Afgelopen week werd voor een aantal Amerikaanse beauty bloggers een droom werkelijkheid, tenminste dat kan ik mij zo voorstellen. MAC heeft nl. bekend gemaakt dat zijn een speciale, online only, make-up collectie hebben gemaakt samen met een aantal bekende beautybloggers. De collectie heeft de naam Bloggers Obession gekregen, wat toepasselijk! Natuurlijk wisten zij dit zelf al langer, want de bloggers hebben zelf meekunnen denken over de producten, kijken jullie even mee?Dit is wat MAC zelf schrijft over deze collectie:

No one

Wat een geweldig leuk idee! Natuurlijk kunnen wij alleen maar hopen dat MAC ook nog zoiets gaat doen met Europese bloggers, misschien maken wij dan ook nog een kansje? Ik denk niet dat het snel gaat gebeuren, maar ja...a woman can dream! Laten we even kijken naar de producten en de kleuren die de bloggers hebben bedacht.

Eyeshadow ($14.50 U.S. / $17.50 CDN) (Limited Edition)

- Hocus Pocus - Dark sooty grey with silver pearl (The Makeup Girl)
- Jealousy Wakes - Seething emerald green with teal and gold pearl (Temptalia)
- Parisian Skies - Muted grey-blue (Lipstick Powder N Paint)
- Sparkle, Neely, Sparkle! - Deep rusty brown with champagne-colored sparkle (Beauty Blogging Junkie)Lipglass ($14.50 U.S. / $17.50 CDN) (Limited Edition)

- All of My Purple Life - Deep purple/grape with subtle sparkle (Afrobella)
- Caqui - Persimmon orange (Beauty Maverick)
- Evolution Revolution - Warm peachy pink with subtle purple, green, blue micro glitter (Makeup and Beauty Blog)
- Nitro:licious 2046 - Intense shiny red (Nitrolicious)
- Sonoran Rain - Deep coral-red with gold and silver pearl (The Shades of U)De collectie zal vanaf 21 juni 2011 exclusief online worden aangeboden in de USA en Canada, helaas gaat deze collectie aan onze neus voorbij, maar eigenlijk is het natuurlijk ook wel een beetje logisch. De echte fans schakelen waarschijnlijk wel een vriendinnetje of familielid in de USA in en natuurlijk kunnen we op de verschillende blogs de producten in elk geval terugzien. Het is ook zeker leuk die blogs even te bekijken omdat de blogsters zelf ook vertellen waarom ze voor deze kleuren hebben gekozen.

En nu maar bedenken welk product ik zou kiezen en wat voor kleur zou dat dan moeten zijn? Verzinnen jullie even mee?

Bron

Deel dit artikel
Back to top