Nagel & Handen

Shatter by OPI, nu ook in blue, navy & turquoise

De Crackle of shatter topcoat rage kan jullie natuurlijk bijna niet ontgaan zijn, ieder merk heeft nu zo ongeveer wel zijn eigen topcoat die zorgt voor de "crackle" look. OPI heeft er nu zelfs een complete collectie aan besteed, de Shatter by OPI collectie met o.a. een mooie blauwe, navy & turquoise Shatter topcoat. Kijk even verder....




v.l.n.r. Turquoise, Navy & Blue Shatter by OPI

Na de zwarte, witte en zilveren (limited edition!) Shatter topcoat heeft OPI er voor gekozen om in totaal 6 kleuren op te nemen in hun vaste assortiment. Hierboven zie je 3 van de kleuren, de andere kleuren zijn zwart, wit en rood (deze kleuren zijn allemaal weleens eerder uitgekomen in de speciale Serena Williams setjes van OPI).





Turquoise shatter - turquoise met hele fijne groen/blauwe glitter



Navy Shatter - donkerblauw, compleet mat



Blue Shatter - kobalt/korenblauw met een lichte zilveren shimmer

Natuurlijk heb ik de 3 Shatter topcoats ook even voor jullie geswatcht, maar ik vind het altijd wel lastig om leuke combinatie''s te vinden, tenslotten kun je zoveel bedenken. Ik ben gegaan van de Sephora by OPI lakjes van de Glee collectie (lees er in dit artikel meer over), de blauwe Celibacy club en de zilveren/witte glitter Slushied.





v.l.n.r Turquoise, Navy en Blue over Celibacy club (ook uiterst rechts)



v.l.n.r. Turquoise, Navy en Blue over Slushied (ook uiterst rechts)

Ik heb de Shatter topcoats in één dunne laag aangebracht (over de gedroogde nagellak!), als je de laag iets dikker houdt, dan barst de topcoat in wat grovere stukken, maar dat is natuurlijk maar net wat je zelf het mooiste vind. De Shatter topcoat werkt trouwens over alle nagellakjes, ongeacht welk merk ze zijn. Om het complete resultaat te beschermen kun je uiteraard wel een beschermende topcoat over de Shatter topcoat aanbrengen, dit zorgt eventueel ook voor een extra glans.

De 6 verschillende Shatter by OPI topcoats zijn momenteel voor EUR 13,95 per stuk te koop bij de verkooppunten van OPI zoals verschillende filialen van MOOI parfumerie, Sephora en diverse nagelsalons. Zoek jouw verkooppunt op via www.opi.nl

Deel dit artikel
Back to top