Reviews

L'Oréal Paris Superliner Luminizer - review & swatches

L''Oréal Paris brengt deze maand een nieuwe vloeibare eyeliner uit, de Superliner Luminizer. Eyeliner is toch wel een bijna onmisbare stap in de oogmake-up en nu kun je ook nog eens een perfecte kleur eyeliner kiezen bij jouw oogkleur.

 

Natuurlijk hebben wij ze voor je getest, kijk snel even verder...De nieuwe L''Oréal Paris Superliner Luminizer wordt uitgebracht in 3 kleuren, de donkerblauwe eyeliner is bij uitstek geschikt voor blauwe ogen, de paarse versie is prachtig bij groen/bruine ogen en de donkerbruin/zwarte staat perfect bij bruin/zwarte ogen. Maar natuurlijk kun je de kleuren ook afwisselen, zo is de Blue eyes Superliner ook erg mooi bij Hazel eyes! 

De Superliner luminizer is verpakt in een penvorm, nadat je goed hebt geschud kun je de dop eraf draaien en verschijnt de applicator. De applicator lijkt te zijn gemaakt van kunstof maar is omkleed met vilt (althans, zo lijkt het). De applicator is heel fijn, maar je kunt er ook een dikkere lijn mee maken.

Zoals je ziet bevat de Superliner hele fijne shimmers, maar die zijn niet heel goed te zien met het blote oog. De dekking van de Blue eyes versie is prima, de Hazel & Brown eyes dekken niet direct in één streek, maar mogen best een tweede laagje hebben op sommige plaatsen. De applicator werkt verder naar behoren, hij is stevig genoeg om een strakke lijn te zetten, maar zacht genoeg om niet vervelend aan te voelen. Natuurlijk heb ik één van de kleuren uitgetest, ik heb de Hazel eyes Superliner op de onderstaande foto''s gebruikt, samen met de Ego en Satin Taupe oogschaduw van MAC.

De houdbaarheid gedurende de dag was prima, de eyeliner droogt snel en geeft helemaal niet af. Jammer genoeg is de Superliner luminizer helemaal niet waterproof, zelfs na een paar druppel water loopt deze al uit, zoals je op de onderste foto''s kunt zien. Als je dan ook nog eens wrijft, dan is het helemaal een knoeiboel, heeft natuurlijk wel als voordeel dat de eyeliner makkelijk te verwijderen is.De L''Oréal Paris Superliner Luminizer ligt momenteel al in de winkels, in de 3 kleuren die je hierboven ziet, de adviesprijs van de eyeliners is EUR 11,49 per stuk.

Deel dit artikel
Back to top