Nieuws

Tip van de week: Lily Flame candles

De afgelopen week was het niet bepaald zomers in Nederland. Sterker nog: ik heb mijn Uggs zelfs weer tevoorschijn gehaald  en ik had echt behoefte om ’s avonds wat kaarsjes neer te zetten. Vooral geurkaarsen vind ik zelf altijd lekker sfeervol en de geuren die zijn vaak fantastisch. De tip van de week heeft hier alles mee te maken!

Zijn jullie ook zo dol op geurkaarsen? Veelal zorgen ze voor een speciaal gevoel, die afhankelijk is van geur en herinneringen. Zo doen kaarsen met de geur van dennenbomen, kaneel en wijn ons denken aan de decembermaanden terwijl een kaars waarin de geur van lavendel de boventoon voert jou misschien doet denken aan een fijne vakantie tussen de lavendelvelden in Frankrijk.De geurkaarsen van Lily Flame zijn niet gemaakt van paraffine wax maar van natuurlijke sojawas en gaan ontzettend lang mee. Daarnaast zijn de verpakkingen om verliefd op te worden. Ik maakte nog niet zo lang geleden kennis met deze bijzondere kaarsen en ben helemaal verkocht. De kaarsen zijn geheel met de hand gemaakt in het schilderachtige Somerset. De producten worden daar individueel gegoten met de hand en de toegevoegde geuren worden gemaakt op basis van natuurlijke essentiële oliën.Op de afbeeldingen zien jullie de Blush variant. Deze geur zou ons volgens de makers doen denken aan The First Kiss of The Night. This is a rich and sexy smell is a must if you are feeling a little cheeky! Dit schijnt de meest populaire geur te zijn uit het Lily Flame assortiment en daar kan ik mij wel iets bij voorstellen: De geur is zoet, poederig en toch redelijk klassiek. Ik zou de geur als licht foody omschrijven met vanille, passievruchten, misschien zelfs wel een zweempje chocolade, allemaal overgoten met een zeer vrouwelijke en mysterieuze twist. Erg bijzonder!De brandduur van deze kaarsen is ca. 35 uur. Belangrijk is het om de eerste keer de bovenkant van de kaars helemaal door te laten branden zodat het hele bovenste gedeelte vochtig is dit om te voorkomen dat de kaars alleen in het midden wegbrand. Bij BABOBA ORGANIC vind je een ruim assortiment aan Lily Flame kaarsen. Wat dacht je van de Love candle, een sensuele, licht bloemige geur met warme muskus tonen. Of de Mellow Figs & Garden mint candle, met geur van vijgen en mint op een zomermiddag in de tuin. Die staat inmiddels op mijn verlanglijstje!
Het meest fijne nieuws dat ik jullie nog kan melden is dat de prijs van deze mooie aromatherapie kaarsen ook nog eens heel prettig is. De kaarsen kosten namelijk EUR 13,95 per stuk en dat voor 35 uur plezier! Neem snel even een kijkje bij BABOBA ORGANIC en bestel jouw favoriet. Een ding kan ik jullie verzekeren: Welke geur je ook kiest, de Lily Flame candles zijn geluk in een enorm mooi blikje!

Het verzenden van jouw bestelling kost binnen Nederland EUR 1,50 voor producten die door de brievenbus passen en EUR 4,95 voor een bestelling die moet worden verzonden via de pakketpost. Bestel je voor meer dan EUR 85,00 dan is de verzending gratis. Betalen kan d.m.v. iDeal, PayPal, creditcard en via een bank- of giro-overschrijving.
 

Deel dit artikel
Back to top