Nieuws

Weleda Granaatappel producten: Levenselixer!

Granaatappels zijn afkomstig uit Perzië en worden al eeuwenlang gekweekt rondom de Middellandse Zee. De Egyptenaren dachten dat granaatappelsap een levenselixer was dat onsterfelijk maakte. Wij weten dat granaatappels vooral een bron van kalium en vitamine C zijn, en dat is een feestje voor de huid.



Om jouw huid soepel en vitaal te houden is het belangrijk haar goed te verzorgen met producten die speciaal zijn afgestemd op jouw huidtype. De Weleda Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging  bevat de antioxidatieve eigenschappen van granaatappel die vroegtijdige huidveroudering tegengaan. Deze producten zijn dan ook uitermate geschikt voor een huid vanaf ongeveer het 40ste levensjaar.

Het Granaatappel Verstevigend Serum (EUR 22,95 - 30 ml) is een weldadige oppepper voor de huid. Het serum voelt aan als een gel en zorgt voor onmiddellijke hydratatie. Je gebruikt dit serum na het reinigen van het gezicht en voor het aanbrengen van jouw dag- of nachtverzorging.



Granaatappel Verstevigende Dagcrème (EUR 18,65 - 30 ml) biedt bescherming en ondersteuning aan de huid. Het product zorgt voor een gladde en stevige huid en beoogt een frisse, gezonde uitstraling. De lichte formule trekt snel in de huid, laat geen vettig laagje achter en bevordert gedurende de dag de huidelasticiteit en stimuleert de cel vernieuwing.



Natuurlijk ontwikkelde Weleda ook een nachtverzorging product in de Granaatappel lijn. De Granaatappel Verstevigende Nachtcrème (EUR 19,65 - 30 ml) is een zeer voedende crème die het natuurlijke regeneratieproces stimuleert.  De rijke, antioxidatieve nachtcrème verzacht rimpels en bevordert de huidelasticiteit. Deze lijn bevat ook een Verstevigende Oogcontourcrème EUR 20,35 (geen afbeelding) die de de tekenen van huidveroudering vermindert.

  
Structuur: dagcreme, serum en nachtcreme

Naast gezicht verzorgingsproducten heeft Weleda ook een aantal huidverzorging producten voor de rest van het lichaam in het assortiment. In dit artikel hebben jullie kunnen lezen over de Granaatappel Verzorgingsdouche (EUR 7,85 - 200 ml). Deze douchegel staat alweer een poosje op mijn favorietenlijstje. Deze milde crèmedouche reinigt het lichaam niet alleen, maar verzorgt en helpt beschermen tegen uitdrogen. De geur is een combinatie van oa. neroli, sinaasappel en sandelhout en ruikt enorm lekker.



Ook de Granaatappel Regeneratie Olie EUR 16,75 - 100 ml) is heerlijk in gebruik en is speciaal ontwikkeld voor bescherming en ondersteuning van de rijpere huid. De elasticiteit en het vochtgehalte nemen af, evenals het vermogen van de huidcellen om zichzelf te vernieuwen.  De olie van granaatappelpitjes zit boordevol antioxidanten die de huid beschermen en de celvernieuwing stimuleren. Fijne olie die zorgt voor een stralende en zeer soepele huid.



De Granaatappel Regeneratie Handcrème (EUR 8,25 - 50 ml) is speciaal ontwikkeld voor een intensieve verzorging van de (rijpere) handen. De structuur is prettig en net iets dikker dan een bodylotion. De geur is licht fruitig en op de achtergrond aanwezig. Deze handcrème hersteld de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid en doet het vermogen van de huidcellen om zichzelf te vernieuwen toenemen.



De Weleda Granaatappel producten hebben een verstevigend effect, en ruiken stuk voor stuk heerlijk. De natuurlijke ingrediënten zoals granaatappels, pluimgierst en shea butter en argan olie bevorderen de huidelasticiteit en stimuleren celvernieuwing. De processen die zorgen voor een frisse en gezonde uitstraling.

Meer weten over de Granaatappellijn van Weleda, neem dan een kijkje op de overzichtelijke website: http://weleda.nl/. Online wordt Weleda onder andere verkocht bij Biocosmetica.nl.

Deel dit artikel
Back to top