Nieuws

ICI Paris XL verbreekt make-up record!

Gisterenavond vierde ICI PARIS XL op grootse wijze haar jubileum ‘La Grande Parade’ met de exclusieve voorpremière van de musical "Daddy Cool" in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam samen met 1.500 van haar klanten.  Ook wij hadden een uitnodiging gekregen, maar helaas gooide het drukke verkeer rond Rotterdam nogal wat roet in het eten......



Op deze feestelijke avond vestigde ICI PARIS XL een nieuw make-up record. Om 18.30 uur werd het startsein voor de make-up marathon gegeven door hoofdrolspeler van "Daddy Cool" Kim Lian van der Meij en presentator van de avond Maik de Boer. Daarna heeft het team van maar liefst 50 ICI PARIS XL visagisten gedurende één uur 716 vrouwen opgemaakt met de make-up van Estée Lauder en Guerlain. Wat een mooi record!



ICI PARIS XL heeft met dit record laten zien dat je binnen 3 minuten met een paar touch ups er nóg stralender uitziet en dat een goede make-up niet lang hoeft te duren. En dat is iets wat ik alleen maar kan beamen, er is heus niet altijd zoveel tijd nodig inderdaad!

Deel dit artikel
Back to top