Nagel & Handen

Trind gaat voor metallic dit najaar!

De nagelverzorgingsproducten van Trind horen al heel wat jaren tot onze favorieten, maar weten jullie eigenlijk ook dat Trind gekleurde nagellak heeft onder de naam Caring Colors? Ze hebben een vaste collectie die ieder seizoen, tijdelijk, aangevuld wordt met een seizoenscollectie. Voor dit najaar heeft Trind gekozen voor 4 metallic tinten die erg goed passen bij de denim trend van deze herfst en winter. Kijken jullie even mee?Trind heeft 4 kleuren ontwikkeld die prima passen bij jeans, grappig eigenlijk dat deze kleuren veel beter bij jeans lijken te passen dan Les Jeans de Chanel! De off-white nagellak is wel behoorlijk gewaagd, maar ook wel uniek volgens mij, ik ben er erg benieuwd naar. De twee blauwe kleuren horen zeker in dit beeld thuis, de aubergine vind ik iets minder, die hadden ze van mij best mogen vervangen door een mooie camel of cognac, dat vind ik ook altijd erg mooi bij jeans.

De nagellakjes van Trind hebben, jammer genoeg, geen namen, ze hebben alleen nummers. De Caring colors hebben nog een extra voordeel, naast dat ze dat nagels een mooie, hippe kleur geven zorgen de voedende ingrediënten er ook voor dat de nagels mooi en sterk blijven. Laat dat maar aan Trind over!

CC 141 en CC 142
CC 143 en CC 144

De lakjes van de Trind herfst/winter collectie zullen vanaf oktober 2011 voor EUR 9,95 te koop zijn bij de winkels zoals Parfumerie Douglas, DA en Etos, maar ook in één van onze favoriete webshops Boozyshop.nl. Voor meer informatie over de verkooppunten kun je terecht op www.trind.com

Deel dit artikel
Back to top