Nieuws

Uniek : Babor - Adventskalender 2011

Ik ben dol op adventskalenders! Om jullie de waarheid te vertellen, heb er al drie in huis. Twee daarvan zijn voor jullie niet zo heel erg bijzonder, dat zijn namelijk Super Mario adventskalenders met chocolade voor de kids. De Babor Adventskalender 2011 is echt super interessant.

De BABOR adventskalender is voorzien van 24 Beauty Effect Fluids, waarvan de werkstoffen op elkaar zijn afgestemd. Deze krachtige concentraten zorgen vrijwel onmiddellijk voor zichtbare effecten zoals meer vocht, bescherming, balans, anti-aging en regeneratie. De hoog gedoseerde natuurlijke werkstoffen van deze schoonheidselixers werken in kuurbehandeling.De adventskalender zou je kunnen zien als een intensieve kuur van 24 dagen vol waardevolle, zeer geconcentreerde Babor Fluids die de huid perfect voorbereiden op een stralende verschijning op kerstavond. Iedere dag open je een deurtje, en achter dat deurtje vind je een Effect Fluid. De hygiënische verpakking bevat 2 ml en dat is voldoende voor eenmalig gebruik. Deze ampullen gebruik je `s morgens of `s avonds na de reiniging van het gezicht, onder je dag- of nachtverzorging.Nieuwsgierig welke ampullen je allemaal terug vindt in de Babor Adventskalender 2011? Natuurlijk heb ik deze (en hun bijzondere eigenschappen) even voor je genoteerd:

Hydra Plus Active Fluid (2 ampullen): Dit is een verkwikkende dorstlesser die de huid hydrateert en daarnaast ook het vocht in de huid bindt.

Algae Active Fluid (2 ampullen): Algen hebben een hoog aandeel aan mineralen, sporenelementen en aminozuren. Deze werken ontgiftend en zorgen voor hydratatie en revitalisatie.

Anti-stress Fluid (1 ampul): Deze ampul bevat werkzame anti-stresstoffen zoals bisabolol, gember en specifieke peptiden. Deze verminderen irritaties en doen rode vlekken en irritaties verdwijnen.

New Skin Fluid (3 ampullen): Het innovatieve Lipid Repair Complex is gemaakt van ceramiden, witte lupinen en smalle wegbree. Deze regenereert de lididematrix en bouwt de huidbarrière weer op.
 
Collageen Booster Fluid
(3 ampullen): Deze variant stimuleert huideigen collageenproductie en zal ook de huid regenereren en deze kalmeren.

3D Lifting Fluid
(3 ampullen): Ideaal voor de vermindering van rimpeltjes. Het  weefsel wordt verstrakt de contouren worden verstevigd. Silicium verbetert de dwarsverweving en daarmee de structuur van het bindweefsel.

HSR lifting extra firming fluid (4 ampullen): Deze fluids hebben een anti-rimpeleffect en verbeteren de zuurstofopname van de huid. De ingrediënten vormen samen een verstrakkende netstructuur op het huidoppervlakte met als resultaat een strakke en gladde huid.

Doctor Babor Hyaluronic Collagen Booster fluid (3 ampullen): Vult rimpels op en verhoogt de huidelasticiteit.
 
Direct Beauty fluid (
2 ampullen): Fluids met een verstrakkend effect. De micropearls verlichten het huidreliëf waardoor de huid een stralende en gelijkmatige uitstraling krijgt.

Seacreation fluid (1 ampul): Toch wel een beetje het paradepaardje en meest luxe fluid. Deze bevat een anti-aging werkstofconcentraat van bijzondere klasse.


 
De kosten van de Babor Adventskalender (EUR 59,50 – 24 ampullen) zijn in eerste instantie misschien prijzig. Maar wanneer je jezelf bedenkt dat je voor normaliter voor 7 ampullen COLLAGEN BOOSTER FLUID EUR 37,00 betaald (ongeveer EUR 5,28 per ampul) dan is de Adventskalender zeer voordelig. Omgerekend betaal je namelijk EUR 2,50 per ampul.

Met deze adventskalender ondersteunt BABOR Cosmetics het centrum voor sociaal werk in Aken. Dit centrum biedt kinderen en jongeren een nieuwe thuis en staat ouders met raad terzijde. Een bijzonder initiatief, en voor ons cosmeticaliefhebbers een uitermate goed moment om de prachtige Babor Effect fluids voordelig uit te proberen.

Je vindt de limited edition Babor Adventskalender 2011 in we webwinkel van Babor. Bij een besteding vanaf EUR 50,00 betaal je geen verzendkosten.

 

Deel dit artikel
Back to top