Fashion

Word fan van onze Facebook en maak kans op EUR 500 shoptegoed bij Nelly.com

Vandaag hebben we echt een waanzinnige win-actie voor jullie! Jullie kunnen nl. een shoptegoed winnen bij de allernieuwste, allerhipste webshop op fashion en beauty gebied Nelly.com van maar liefst EUR 500!!! Ja, je leest het goed, vijfhonderd euro, daarmee kun je (als je de gelukkige winnaar bent) straks jouw virtuele winkelmandje voor gaan vullen. Natuurlijk moet je er wel wat voor doen en moet je fan zijn van onze Facebook pagina, lees vooral snel even verder!Stel je toch eens voor dat je voor EUR 500,00 kunt shoppen bij Nelly.com? Daar kun je echt waanzinnig veel voor shoppen, 10 paar schoenen of misschien toch wel 50 nagellakjes? Of ga je (verstandig!) voor een mooie winterjas, een goede jeans en stevige, warme winterboots? Natuurlijk kun je dat bedrag ook gebruiken om eens goed uit te pakken voor de feestdagen, een mooi jurkje, prachtige heels, een leuke clutch en natuurlijk bijbehorende beautyproducten! Je kunt er echt heel veel kanten mee op en kunt zelfs ook nog wat uitzoeken voor jouw vriend/man of jouw kids!

Op onze Facebook-pagina vind je een artikel (<-klik om er direct naartoe te gaan) over deze win-actie, daar kun je informatie vinden over deze win-actie maar je kunt ook hier even lezen om erachter te komen wat je moet doen.

  1. zorg dat je fan bent van onze Facebook pagina
  2. "like" en "share" dit bericht over deze Nelly.com win-actie op Facebook
  3. maak een collage met daarin producten uit de Nelly.com shop die jij perfect vindt voor de redactie van Beautyscene.nl. Laat je daarvoor inspireren door hun uiterlijk, stijl of misschien kies jij wel een heel onderwerp? Upload die foto ergens op het internet (dat mag ook jouw eigen blog zijn bijvoorbeeld) en plaats een comment bij het Facebook artikel met daarin de link naar de collage.
  4. deel jouw deelname zoveel mogelijk op social media, denk daarbij aan Facebook, Twitter en Hyves. Zorg er natuurlijk wel voor dat wij dat ook kunnen zien, we zullen de komende weken nl. flink gaan googlen en houden uiteraard ook onze Facebook pagina en Twitter account in de gaten.
voorbeeld van collage

Wat betreft de collage, die mag dus uitsluitend bestaan uit producten die te koop zijn bij Nelly.com, maar verder ben je vrij om iets samen te stellen. Het mag een collage zijn voor zowel Debbie, Wendy of Charlotte of een combinatie van ons drie. Fashion, beauty of accesoires, alles mag als het maar bij ons & Beautyscene.nl past!

De actie loopt t/m 15 november 2011, op 16 november 2011 zullen we via social media contact opnemen met de winnaar, dan kan dus zowel via Facebook, Twitter of op een andere manier zijn. De winnaar krijgt vervolgens een mail van ons met daarin de informatie over het shoptegoed bij Nelly.com. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het shoptegoed, je krijgt ontvangt een code waarmee je EUR 500 korting krijgt over jouw aankopen, daar kun je dus eens goed mee gaan shoppen zo voor de feestdagen, is dat niet heerlijk? De winnaar krijgt uiteraard alle benodigde informatie van ons.Ik wil jullie heel veel succes wensen met deze geweldige win-actie!!!

P.S. Jullie hebben vast al gezien dat er ook een speciale kortingsactie is bij Nelly.com? Als je voor een bedrag van minimaal EUR 60,00 besteld en je gebruikt de code "SCENENELLY" dan krijg je EUR 15,00 korting op die bestelling. Deze code is geldig t/m 31 december 2011 en kun je ook meerdere malen gebruiken bij komende bestellingen. Bij Nelly.com betaal je geen verzendkosten en kun je o.a. met iDeal betalen, de levertijd ligt rond de 5-7 dagen.

Correspondentie over deze winactie is niet mogelijk en zal niet worden beantwoord.

Deel dit artikel
Back to top