Nieuws

Testen jullie samen met ons de vernieuwde L'Oréal Elvive haarverzorging?

We hebben weer iets leuks voor jullie, een testpanel op het gebied van haarverzorging. Samen met zus Ze.nl zijn wij op zoek naar lezers die met ons de vernieuwde L''Oréal Elvive producten willen testen. Recent heeft L''Oréal de complete Elvive lijn verbeterd en zijn de producten van een nieuw jasje voorzien. Dat is toch reden genoeg om deze producten te gaan uitproberen, dachten wij zo. Lees snel even verder en doe vooral mee!

Wie wil er nu geen mooi gezond en glazend haar? Dat staat toch op het verlanglijstje van heel veel vrouwen en mannen. Met de verschillende productlijnen van L''Oréal Elvive kun je iedere haartype op een optimale manier verzorgen. Heb je last van "frizzy" haar, dan zal de Elvive Intense-glad lijn zeker geschikt zijn voor je. Zoek je juist wat meer volume? Dan is de Volume Collageen lijn echt geweldig, zeker de Rootlifter spray is het proberen waard.


Nu kan ik dit allemaal wel aan jullie vertellen, maar het is toch veel leuker om de producten van L''Oréal Elvive te kunnen proberen? Ik heb goed nieuws voor jullie, wij hebben nl., samen met L''Oreal en zus Ze.nl, een testpanel opgezet, waarin onze lezers een shampoo en conditioner kunnen testen die past bij hun eigen haar. Om erachter te komen wat voor haartype jij hebt, kun je deze test doen!

Hoe je mee kunt doen? Dat is heel simpel, vul dan voor 3 november 2011 hieronder al jouw gegevens in en wie weet behoor jij toch de gelukkigen die binnenkort een fijn pakje van L''Oréal Elvive thuisbezorgd krijgt. Na het testen dien je dan een korte enquete in te vullen, maar natuurlijk ontvang je daarover nog meer informatie als je bij de testers hoort. 

Doen jullie allemaal mee?

Deel dit artikel
Back to top