Nieuws

Op zoek naar een feestelijk kapsel? Luxury for Princess heeft de oplossing!

advertorial
Tijdens de feestdagen doen de meeste dames & heren extra hun best om er mooi uit te zien, de feestjurkjes en mooie pakken zijn wellicht al uitgezocht. UIt de prachtige make-up collecties zijn de mooiste items al op de wishlist gezet, want die wil je uiteraard op kerstochtend onder kerstboom vinden. Maar wat ga je doen met jouw haar? Als je echt eens iets anders wilt doen, waardoor jij op en top glamourous voor de dag kunt komen dan hebben we een mooie tip voor je!
Wie droomt er nu niet van mooie, glanzende en lange haren? Iedereen toch wel? Dan zijn clip-in hair extensions van de webshop Luxury for princesses een prachtig en betaalbaar alternatief. In de webshop kun je kiezen uit 3 verschillende sets:
  • Princess Hair set (120 gram)
  • Princess DeLuxe set (160 gram)
  • Princess Super Deluxe set (180 gram)

De clip-in hairextensions zijn gemaakt van de 100 % Remy human hair, de hoogste kwaliteit menselijk haar, en zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Het is echter ook mogelijk de extensions te kleuren met een normale haarverf, daarnaast kun je de extensions ook prima stijlen, krullen en wassen. Zo kun je de perfecte match krijgen met jouw eigen haarkleur- en stijl. Op deze manier valt het vrijwel niet op dat je clip-in extensions draagt. Vind je het lastig om de juiste kleur te bepalen, dan helpt de klantenservice van Luxury for Princesses jou graag in het bepalen van de perfecte kleur.
www.luxuryforprincesses.nl 

Kerstactie!
Omdat de feestdagen al duur genoeg zijn heeft Luxury for Princesses tijdelijk een actie. Je krijgt op elke clip-in extension €10,- korting! Daarnaast maak je kans op een voucher t.w.v. €100,- als je Luxury for Princesses "liked" op Facebook

Heb jij weleens clip-in extensions geprobeerd? Draag je ze dan dagelijks of alleen bij speciale gelegenheden?
 

Deel dit artikel
Back to top