Nieuws

Wat denk jij? Is dit echt of nep?

Gisteren gaf ik jullie in het artikel over mijn favoriete MAC oogmake-up kwasten al een waarschuwing over nep MAC make-up op website''s zoals Marktplaats en Ebay. Toen ik vanochtend weer even een kijkje nam op Marktplaats, heb ik weer wat leuke advertentie''s gevonden, ik ben benieuwd of jullie de nep producten kunnen herkennen.

Wees gewaarschuwd trouwens, nep producten zijn niet alleen zonde van het geld, maar kunnen ook nog eens gevaarlijk zijn. Nep make-up producten worden meestal op grote schaal geproduceerd in landen in Azië, waar de gebruikelijke regels omtrent het fabriceren van cosmetica vast niet zo nauw worden nageleefd, je weet dus nooit wat je op je gezicht smeert, geen prettig idee.

Laten we gewoon even gaan kijken naar het ruime aanbod op Marktplaats zoals deze advertentie waarin een MAC 2 in 1 mascara en eyeliner wordt aangeboden voor EUR 12,50 incl. verzenden

Echt of nep?

Of deze advertentie met daarin een MAC oogscchaduw in de kleur 04


Echt of nep?
Natuurlijk zijn er ook lipsticks te vinden, zoals deze advertentie voor een roze lipstick met nr. 8
Echt of nep?
Ga je liever voor groene oogschaduw, dan is de kleur Juxt misschien leuk? Je vindt deze kleur in deze advertentie.

Echt of nep?
Op deze kwastenset wordt al aardig wat geboden, maar of dat nu zo slim is?

Echt of nep?
De Bite of an apple blush is ook aanwezig op marktplaats in deze advertentie.

Echt of nep?
Goh...een lip & eyeliner in één, nog wel met aloë vera en vitamine E

Echt of nep?
Ondanks dat de collectie 2 jaar oud is, blijft Hello Kitty populair, kijk maar naar deze lipglass met kleurnr.9.

Echt of nep?
Viva Glam Gaga lipsticks in verschillende kleuren, bv. nr. 9 en nr. 7 vind je in deze advertentie.

Echt of nep?
Een MAC Hello Kitty oogschaduwpalette? Die vind je in deze advertentie.

Echt of nep?
Chanel make-up vind je trouwens ook regelmatig terug, zoals in deze advertentie

Echt of nep?

Wat denken jullie van de bovenstaande producten? Halen jullie de echte producten eruit? Zeker nu we met zijn allen op zoek zijn naar leuke kerstcadeautjes, is het misschien verleidelijk om toch maar de leuke MAC Hello Kitty palette te kopen op Marktplaats voor jouw dochter of vriendin? Maar hoe vervelend is het dan om te horen dat het een nep product is? Neem echt geen risico en doe het niet, koop MAC producten altijd bij een officieel verkooppunt, natuurlijk geldt dat ook voor de andere luxe merken.

Natuurlijk zijn niet alle verkopers op Marktplaats oneerlijk, er zijn heel veel MAC liefhebbers die af en toe wat MAC spulletjes verkopen. Het gaat dan vaak om liefhebbers die misschien teveel in hun stash hebben of die bij nader inzien de kleur oogschaduw toch niet zo mooi vinden, de producten zijn dan soms wel licht gebruikt maar op zich is het natuurlijk prima die over te nemen.

Wil je meer weten of nep MAC make-up? Lees dan zeker even onze artikelen over dit onderwerp terug en je mag mij altijd een berichtje op Twitter sturen als je twijfelt, ik doe mijn best om z.s.m. antwoord te geven.

Bron foto''s Marktplaats.nl
Deel dit artikel
Back to top