Nieuws

Chanel Harmonie de printemps - lente make-up collectie 2012

Chanel stuurt ons vanaf half januari 2012 de lente in hun bekende zwart-glanzende doosjes van de Harmonie de Printemps collectie. De liefhebbers zullen er zeker weer van smullen, maar zelfs niet-Chanel fans (zijn die er?) gaan vast overstag na het zien van de frisse, vrouwelijke en zonnige kleuren oogschaduw, lipstick en nagellak! Natuurlijk weten jullie allang hoe de prachtige nagellakjes gaan heten, maar vandaag laat ik jullie vast ook kennis maken met de rest van de collectie.


Chanel maakt altijd de prachtigste foto''s van hun make-up collecties, ik kan er echt naar blijven kijken en zou ze het liefste ook allemaal aan jullie laten zien, het zijn stuk voor stuk kunststukjes. Maar om jullie niet te spammen met foto''s heb ik toch een keuze gemaakt.

Prachtig toch? Zo krijg je de lente direct binnen op deze toch wat herfstachtige dag? Je kunt je toch bijna niet meer voorstellen dat we misschien ook nog een winter gaan krijgen? Sla maar over die winter en stap vanaf 16 januari 2012 maar de parfumerie binnen voor de onderstaande mooie producten.

Blush horizon de Chanel EUR 55,00 (limited edition)

Poudre universelle compacte Jasmin EUR 38,00 (limited edition)

Le Vernis April, May & June EUR 22,00

Stylo yeux waterproof Grenat EUR 22,50

Les 4 ombres Eclosion EUR 47,50

Ombre essentiel Tigerlily (limited edition) & Rose de mai EUR 26,00

Rouge coco shine Candeur & Flirt EUR 29,00

Rouge coco baume EUR 29,50

Le crayon lèvres Bois de rose & Rose corail EUR 20,50

Lèvres scintillantes Bonbon, Pétillant & Bagatelle EUR 25,00

Rouge coco EUR 29,00Binnenkort zullen jullie natuurlijk swatches en foto''s zien van de producten, maar we hebben nog wel even omdat de producten pas over een week of 2 binnen zullen zijn bij de verschillende Chanel verkooppunten. Maar ik kan jullie wel alvast vertellen dat de nagellakjes geen limited editions zijn! Dat scheelt misschien wel een beetje stress voor de fans?

Wat vinden jullie de mooiste producten uit deze Harmonie de printemps de Chanel collectie?

Deel dit artikel
Back to top