Nieuws

Les Violets hypnotiques & Anselm Reyle nagellakjes van Dior

Door een DM (direct message) op Twitter gisteren van een van onze lezeressen kwam ik gisteren zomaar terecht op de speciale website van Dior over hun nieuwste nagellak collectie, Les Violets hypnotiques. Een collectie van 3 paarse nagellakjes die exclusief in de Dior boutiques worden verkocht (althans dat maak ik op uit de informatie), wellicht gaan ze dus onze neus voorbij, maar ik vind ze zo mooi dat ik ze toch even met jullie deel!

Les Violets hypnotiques is een kleine collectie die mij direct deed denken aan de Gris city collectie van Dior van winter 2010, niet qua kleuren natuurlijk want in plaats van koele grijze tinten bestaat deze collectie uit mysterieuze donkerpaarse tinten.

De kleuren van de lakjes zijn (uiteraard) geïnspireerd door de haute couture collecties van Dior, maar in de bovenstaande collage zie ook prachtige paarse bloemen, lipsticks en oogschaduws. En één van de nagellakjes heeft de naam Poison, vast genoemd naar de legendarische, ultra-opvallende parfum uit de jaren 80 van Dior, kennen jullie die nog?

De kleuren worden door Dior als volgt omschreven:

  • Poison - deep, enchanting purple/diep, betoverend paars (Dior vernis no. 996)
  • Orchid - sensual, luminous auberging/sensueel, lichtreflecterend aubergin (Dior vernis no. 981)
  • Shadow - intense, shimmering purple/intense, glinsterend paars (Dior vernis no. 783)

v.l.n.r. 783 Shadow, 981 Orchid en 996 Poison

Dior Les violets hypnotiques collectie

zal vanaf februari 2012 te koop zijn bij de Dior boutique aan de Avenue Montaigne in Parijs en bij geselecteerde verkoopunten over de hele wereld. Of de lakjes ook in Nederland verkocht gaan worden is nog niet duidelijk, uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Alweer een tijdje bij Dior.com te koop (waar wij Nederlanders niet kunnen bestellen) is de speciale Anselm Reyle collectie. Anselm Reyle is een Duitse kunstenaar waarmee Dior een samenwerking is aangegaan voor een accessoire- en make-up collectie. Tassen, nagellakjes en een heel bijzonder oogschaduwpalette maken deel uit van deze zeer kleurrijke collectie.
Inmiddels heb ik de lakjes kunnen bemachtigen, Dior nagellak verslaafde die ik ben....die zien jullie dus zeker binnenkort voorbij komen.

v.l.n.r. Ultra Violet, Untitled black, Pink graffiti, Electric blue en Metallic silver

Dior Anselm Reyle camouflage palette
Anselm Reyle collection - purple mini shopping bag

De Dior Anselm Reyle collectie wordt dus ook al niet verkocht in Nederland, erg jammer, zeker omdat het toch een Europese kunstenaar betreft. De collectie wordt wel verkocht bij de Dior boutique in Munchen en in de boutiques in Parijs en Londen o.a......mocht je er in de buurt zijn.

Binnenkort zien jullie dus zeker de swatches van de lakjes van de Dior Anselm Reyle collectie, over het palette twijfel ik nog, wat vinden jullie? Kopen of niet?

Deel dit artikel
Back to top