Nieuws

Guerlain Liu kerst make-up collectie 2012

Liu is de Chinese heldin uit Puccini''s opera Turandot, die in 1929 de inspiratiebron was van Jacques Guerlain bij het creëren van de geur Liu. Liu was een jonge slavin die zelfmoord verkoos boven het onthullen van de naam van haar meester, op wie ze verliefd was. Een tragisch verhaal dat wel heeft gezorgd voor een mooie geur en nu ook voor de meer dan prachtige kerst make-up collectie van Guerlain.

Natalia is opnieuw het gezicht van de make-up collectie, niet bepaald een Oosters model, maar met een beetje fantasie en de mooie make-up van Olivier Ecgaudemaison lukt het toch best een beetje. De prachtige, strakke eyeliner, met stipje, aan het eind is wel een topidee voor de komende feestdagen. Combineer dat met de mooie, fijne gouden poeders van de Météorites en opvallende, glanzend lippen voor de ultieme Liu look.
De producten van de kerst make-up collectie zijn echt zo mooi, kijk vooral eerst even mee...

Liu Perfumed shimmer powder face, body and hair EUR 73,76


Liu Eye and lip caligraphy palette EUR 68,70
3 gouden oogschaduws, 2 opvallende lipsticks en een matte zwarte oogschaduw die ook als liner kan worden gebruikt in een prachtig, lakzwart, plat doosje dat zeer luxe aanvoelt, een ultiem kerstcadeautje.


Météorites perles du dragon EUR 48,49
zes mooie, draagbare tinten gezichtspoeder die het gezicht een mooie shimmering geven, ga met een grote poederkwast over de bolletjes heen en breng het aan op het gezicht.

Météorites wulong EUR 132,35
Oh jee, veel handiger om mee te nemen dit poederdoosje en het is zeker een sierraad in jouw tas, toch is het wel behoorlijk aan de prijs, gelukkig ruikt ook deze poeder naar viooltjes!


Écrin 4 couleurs 500 Les ombres turandot EUR 51,53

Shine automatique in 2 kleuren EUR 33,34

700 Altoum en 760 Lou-ling
Nail lacquers EUR 23,24

03 Altoum en 04 Lou-Ling
De Guerlain Liu kerst makeup collectie zal vanaf begin november 2012 te koop zijn bij de bekende Guerlain verkooppunten zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas en ICI Paris XL.

Deze collectie is werkelijk beeldschoon, ik ben vooral heel gecharmeerd van de burgundy of donkerrode tinten die toch wel het modebeeld bepalen deze winter. Samen met de stralende gouden shimmers zal dat een prachtige kerstlook opleveren, binnenkort zeker swatches!
Deel dit artikel
Back to top