Algemeen

Bobbi Brown Sheer color Nautical collection

nautical-look-miniVanaf deze maand zijn er bij de Bobbi Brown counters in Nederland een aantal nieuwe producten verkrijgbaar, deze worden uitgebracht in de Nautical Collection. De collectie bestaat uit vijf Sheer Color Cheek Tints en 5 Sheer Color Lip Glosses, daarnaast komt er deze maand ook een nieuwe mascara uit, de Perfectly Defined Mascara. Lees verder voor meer informatie over de collectie... De Sheer Color Cheek Tint zijn blushes in een stickvorm, het resultaat dat je krijgt met de Cheek Tint is die van een frisse, natuurlijk blos op je wangen, net alsof je een lange wandeling hebt gemaakt in de frisse buitenlucht of (om in het thema van de collectie te blijven) de blos die je krijgt na een dagje zeilen! Qua formules doen ze mij erg denken aan de Multiples van NARS en qua structuur doen ze mij denken aan de Cream Colour Bases van MAC (die zijn echter niet in stickvorm). De Cheek Tint zijn verkrijgbaar in 5 tinten (de 6e kleur op de foto is Sheer Blackberry maar die is niet in Nederland uitgebracht), het zijn allemaal limited editions, dus op=op en ze kosten EUR 24,00 per stuk.

  • Sheer Raspberry
  • Sheer Mauve
  • Sheer Lilac
  • Sheer Coral
  • Sheer Pink

sheercolorcheektint

Het andere product uit deze collectie gaat helaas ook niet tot de vaste collectie van Bobbi Brown behoren, het zijn nl. de Sheer Color Glosses. Helemaal hip en van deze tijd, want dit soort lipstains hebben we de laatste tijd al eens vaker gezien onder andere bij de Rose Romance collectie van MAC en de zomermake-up collectie van The Body Shop. Deze glosses zorgen voor een natuurlijke tint op de lippen maar bieden geen extreme dekking of glans, natuurlijk en fris zijn de woorden die horen bij deze collectie! Er komen 4 tinten uit en ze kosten EUR 20,00 per stuk:
  • Marina Pink
  • Cabana Coral
  • Sailor
  • Popsicle

sheercolorglosscollection

Alhoewel deze producten natuurlijk nieuw zijn in de productlijn van Bobbi Brown, zijn het dus niet bepaald hele vernieuwende producten, dus ik moet toegeven dat ik niet heel erg warm loop voor deze spulletjes. Het kan ook komen door de promotiefoto, die ik echt niet mooi kan vinden.....eerlijk gezegd heb ik dat niet vaak, maar nu wel. Gek eigenlijk dat dit toch voor een deel bepaald hoe je naar een nieuwe make-up collectie kijkt! Maar natuurlijk zegt dit niet over de producten want ik ben er zeker van dat die prima in orde zijn! Maandag ga ik even naar Rotterdam en dan neem ik toch wel even een kijkje bij de Bobbi Brown counter in Douglas!

nauticalcollection

Ik ga dan zeker ook even op zoek naar de Perfectly Defined Mascara, een nieuwe mascara formule van Bobbi Brown. Het unieke borsteltje, met aan één kant korte haartjes en aan de andere kant langere haartjes, waarbij de langere haartjes zorgen dat ieder wimperhaartje wordt gesepareert, gelift en gekruld. De kortere haartjes zorgen ervoor dat ieder wimperhaartje meer volume krijgt. De formule is flexibel, lang-houdend, geeft niet af en blijft de hele dag zitten waar hij hoort! Wat ook erg fijn is, is dat je mascara met warm water eenvoudig verwijderd! De mascara kost EUR 24,00 en is vanaf deze maand bij Bobbi Brown te koop, deze blijft in het vaste assortiment.

perfectlydefined_wswoosh

 

perfectlydefinedmascara

mascaralook

Bijdrage van Lushious Babe
Deel dit artikel
Back to top