Nieuws

MAC for Sensation White - friday special!

Wisten jullie dat MAC i.s.m. visagiste en chef de cabine Lydia le Loux de make-up verzorgt voor het mega event Sensation White dat a.s. weekend plaats vind in de Amsterdam Arena? Morgen is het bij MAC Amsterdam dus niet alleen Viva Glam dag (dat is het iedere vrijdag) maar ook nog eens Sensation White dag, lees en kijk snel verder... Om de samenwerking tussen MAC en Sensation ook buiten Sensation uit te dragen, zullen de make up artists in de MAC stores Heiligeweg en Bijenkorf Amsterdam een speciale witte make up dragen op vrijdag 3 juli. Omdat elke vrijdag ‘Viva Glam’ dag is voor MAC, is deze witte make up een combinatie tussen MAC Viva Glam en Sensation. De make up artists zullen een witte tekst op het gezicht hebben die uitdraagt dat alle inkomsten van de Viva Glam producten naar het MAC Aidsfund gaan. De oogmake up zal helemaal Sensation zijn: wit op een classy én edgy manier. Wij hebben ook een aantal looks gemaakt met witte of zilveren MAC producten....al zijn wij natuurlijk geen Lydia Le Loux! Voor haar creaties moet je eens naar de onderstaande foto kijken, zij heeft deze looks bedacht en ook helpen uitvoeren....

Nu een paar foto''s voor jullie ter inspiratie

Natuurlijk zijn de foto''s wel bewerkt, maar dat leek me voor dit geval gewoon eens leuk, ik heb de volgende producten gebruikt, alles is van MAC:

  • Mineralized e/s Persona/Screen Vinyl (niet op de foto)
  • Metal X cream shadow Virgin Silver
  • e/s Chill
  • glitter 3D silver
  • lashes van de Chill collectie

Maar MAC heeft nog meer witte producten, zeker in de PRO store aan de Heiligenweg te Amsterdam, neem dus snel een kijkje morgen of zaterdag als je nog geen look hebt bedacht voor Sensation White!!

Bijdrage van Lushious Babe & Wenvers

Deel dit artikel
Back to top