Nieuws

HIP! HEI POA - Monoï van Tahiti

De producten van HEI POA zijn niet alleen leuk om te zien, ze ruiken ook nog eens heerlijk en hebben een bijzonder fijne werking. Dol op de geur van Monoï de Tahiti (een mix van kokos en bloemen)? Dan mag je dit artikel niet missen!

Zuivere Hei Poa Monoï van Tahiti is een product van Polynesische oorsprong en wordt gedurende het hele jaar gebruikt om huid en haar te hydrateren, te voeden en te herstellen. De olie is een natuurproduct en bevat geen conservering-smiddelen of kleurstof. Het assortiment biedt producten voor huid en haar zoals een  haarolie, bodybutter, vocht inbrengende zeep en een zelfbruiner.
De Hei Poa Black Sand Body Scrub (EUR 9,95 - 150ml) verwijdert dode huidcellen en maakt de huid zacht en soepel. De licht schuimende, transparante scrub combineert Tahitiaanse Monoï, zwart zand (zie de zwarte scrubdeeltjes), papaya, kokosnoot en Tamanu. Dit laatste ingredient beschermt tegen zonnestraling (wel altijd een zonneproduct gebruiken) en verzacht de huidirritaties. Gebruik dit product twee keer per week voor een zacht, glad en tropisch geurend velletje!

Het meest bekende product uit het Hei Poa assortiment is de Pur Monoï van Tahiti oil (EUR 10,00 - 100 ml), een  verzorgende haar & huid olie is op basis van kopra (kokos). De hydraterende olie kun je niet alleen op de huid gebruiken als moisturiser maar ook in het haar voor volume, glans en vitaliteit. De olie is bij koude temperaturen hard maar begint bij zo’n 24 graden te smelten. Zet voor gebruik het product even in het zonnetje voor een vloeibaar resultaat. Dit is echt een cult-product!

De zalmkleurige Hei Poa Body Crème met Mangoboter (EUR 12,00 - 200ml) is bijzonder hydraterend en bevat Tahitiaanse Monoï en mango boter voor een zijde zachte mooie huid. De stevige crème is verrijkt met extracten van Noni (een  vrucht uit Polynesië) en wordt subtiel geparfumeerd met de heerlijke geur van Tiara bloemen. De crème trekt snel in de huid en maakt deze super zacht.
Links: Black Sand bodyscrub - rechts: Body Creme met mangoboter
 
HEI POA  is een leuk merk dat in Amerika al jaren een behoorlijk goede naam heeft. De producten zijn prettig in gebruik, net even anders dan anders en de resultaten na gebruik mogen er zijn. Absoluut de moeite waard om te gaan proberen!

Ben je dol op producten met een verhaal? Dan ben je bij Time4Beauty aan het juist adres. Wil je meer weten over de producten of wil je advies over een product dat het beste bij jouw wensen past? Neem dan even een kijkje in de fijne webshop!

Deel dit artikel
Back to top