Reviews

Garnier BB cream miracle skin perfector vette huid (met winactie)

Dames (en heren!), we hebben weer een nieuwe BB cream voor jullie! De hype van dit moment en het product dat je echt in huis moet hebben deze zomer, hoe hebben we ooit zonder gekund? De BB cream van het eerste uur, de Miracle Skin Perfector van Garnier, heeft een zusje gekregen, nu één die meer geschikt is voor de gemengde tot vette huid. En we hebben goed nieuws, we geven er 10 weg! Lees je verder voor mijn review?

Wat is er nu zo anders aan de nieuwe versie? Deze versie is een stuk matter, minder rijk , minder plakkerig en - heel belangrijk - de dekking is een heel stuk verbeterd. Deze Garnier BB cream komt alweer een stuk meer in de buurt van een "echte" BB cream. Een fijne combinatie van huidverzorging en make-up met een goede bescherming tegen de schadelijke UV straling.

De Garnier BB cream voor de gemengde tot vette huid is er in twee kleuren, voor de lichte huid en voor de medium huid. De verpakking van deze versie is een tikje anders, zo kun je ze tenminste goed uit elkaar houden. Deze versie is de slanke versie van de twee , de tube bevat 40 ml en vreemd genoeg zijn er twee verschillende versie''s in omloop. 
 

Er zijn versie''s te vinden met een "tuitje" en versie''s met een normale tube opening. Eerlijk gezegd is de "tuit"versie iets fijner in gebruik, omdat de BB cream nogal dun is. Doseren met het tuitje gaat net iets fijner. Geen idee trouwens waarom er twee versie''s zijn, ik moet het eerlijk gezegd nog even navragen bij Garnier.

Als je de ingrediëntenlijst bekijkt en vergelijkt met de originele versie, dan valt er vooral op dat er geen glycerine in deze BB cream zit en dat strookt natuurlijk met de "olievrije" claim. Ook is er talk toegevoegd aan de formule, dat zorgt tevens voor de mattering van de huid.

Op de foto''s hieronder kun je goed zien hoe dun de BB cream voor de gemengde tot vette huid is, een groot verschil met de versie voor de normale tot droge huid (maar daar kom ik later nog op terug). Verbazingwekkend genoeg is de dekking, ondanks de dunne structuur, prima! Sterker nog, de dekking is gewoon goed, een stuk beter dan die van de andere versie.

Garnier BB cream vette huid - direct na het aanbrengen

Garnier BB cream vette huid - enigzins uitgeveegd

Garnier BB cream vette huid - uitgeblend

Het resultaat is een mooie natuurlijke, gladde huid met een gezonde glans, die niet teveel is. De huid voelt na het aanbrengen totaal niet vettig of plakkerig aan en ook gedurende de dag verandert dat niet. Qua houdbaarheid gedurende de dag bevalt deze versie van de Garnier BB cream echt heel goed, op mijn droge huid doet deze BB cream het meer dan uitstekend. Ook nu heb ik er weer voor gekozen een moisturizer onder de BB cream aan te brengen, dat voelt toch beter.

Hieronder zie je - in detail - nog even het verschil tussen de BB cream voor de vette huid en die voor de normale tot droge huid. De versie voor de droge huid is een stuk dikker en romiger.


Beide BB creams van Garnier zijn geschikt voor dame (en heren) in de leeftijd van 20 t/m 40 jaar, maar een beetje uitloop naar beide kanten is geen probleem. Er is ook een verschil in zonbescherming, de versie voor de normale/droge huid heeft SPF 15 en die voor de gemengde/vette huid heeft zelfs een SPF 20. Zorg wel dat je voldoende product aanbrengt om voor een goede bescherming te zorgen. De Garnier Miracle Skin Perfector voor de gemengde/vette huid kost EUR 9,95 voor een tube van 40 ml.

Wij vinden het natuurlijk heel leuk dat wij 10 exemplaren van de Garnier Miracle Skin Perfector BB cream voor de gemengde tot vette huid mogen weggeven aan jullie, we hebben 6 varianten voor de lichte huid en 4 varianten voor de getinte huid om weg te geven.

Vertel ons voor maandag 23 juli 2012 (i.v.m. vakantie verlengd) in een comment waarom jij deze BB cream echt moet hebben, zet erbij welke variant voor je geschikt is en wie weet ontvang jij na die datum wel een berichtje dat je een exemplaar hebt gewonnen? Succes!

Deel dit artikel
Back to top