Nieuws

Maybelline Dream Fresh BB Cream - review door Lianne & win!

Nu de zomer voorbij lijkt te zijn, vroeg ik mij af wat nu het meest besproken beautyproduct van afgelopen zomer is geweest. Ik denk dat het wel de BB cream moet zijn, vooral voor gebruik in de zomer was (en is) dit een heel fijn product dat de huid verzorgt en beschermt. Vandaag reviewt Lianne de laatste nieuwe BB cream voor jullie, de Maybelline Dream Fresh BB cream en we geven er 10 weg, kijk je snel even mee?

De Maybelline Dream Fresh BB cream is een heel luchtige formule op gelbasis, dat maakt deze BB cream toch wel net even anders dan de andere BB creams die we getest hebben. Toch belooft deze BB cream 8 voordelen voor de huid in dit ene product:

  • zorgt voor een natuurlijke glans
  • past zich aan de eigen huidskleur aan
  • bevat een SPF 30 ter bescherming tegen de schadelijke UV straling
  • hydrateert de hele dag
  • camoufleert oneffenheden
  • olievrij, niet vettig
  • maakt de huid zichtbaar gladder
  • voelt fris aan op de huid

Op de ingrediënten lijst zien we glycerine staan dat zorgt voor de hydratatie, maar ook palmolie, silica en een heel klein beetje aloë vera extract dat de huid kalmeert. Niet echt indrukwekkende ingrediënten, maar wel simpel en effectief.

Lezen jullie mee met de review van Lianne?

'' Ontzettend nieuwsgierig was ik naar de nieuwe Dream Fresh BB Cream van Maybelline. Deze belooft namelijk te zorgen voor maarliefst acht (!) effecten, van een natuurlijke glow, hydratatie en zachtheid tot SPF30 bescherming en frisheid. Doordat de BB cream op gelbasis is en geen olie bevat is hij niet vet, voor de gemengde of vette huid kan dit dus zeker een uitkomst zijn! Ik probeerde de lichtste kleur, Light.''

Links zonder make-up, rechts met de Maybelline Dream Fresh BB Cream

''Links draag ik, behalve wat mascara, geen make-up. Momenteel heb ik ontzettend veel sproeten door de zon! Ook zie je dat mijn wangen vrij rood zijn, net als mijn neus en kin. Zonder concealer zie je een lichte blauwe waas onder mijn ogen. Wat een verschil met de foto rechts, waar ik de BB Cream aangebracht heb! Mijn teint is egaler en frisser, mijn huid ziet er meteen een stuk mooier uit. En dat terwijl je nog wel gewoon mijn sproetjes kunt zien, dus effect blijft ook natuurlijk! Je voelt de BB cream trouwens totaal niet zitten op je huid, heel fijn. Ja, de Maybelline Dream Fresh BB Cream maakt wat mij betreft al z''n beloften en hoge verwachtingen waar!''

Light & Medium

De Maybeliine Dream Fresh BB cream is verpakt in een tube met een inhoud van 30 ml, er zijn 3 varianten in kleur : universeel (zeg maar transparant), light en medium. De adviesprijs van de Maybelline Dream Fresh BB cream is EUR 9,99 en je vindt deze BB cream in het Maybelline schap bij de drogisterijen.

Wij vinden het natuurlijk heel leuk dat wij 10 exemplaren van de Maybelline Dream Fresh 8-in-1 BB cream mogen weggeven aan jullie, we hebben 5 varianten in de kleur Medium en 5 varianten in de kleur Dark om weg te geven.

Vertel ons voor 25 september 2012 in een comment waarom jij deze Maybelline Dream Fresh 8-in-1 BB cream echt moet hebben, zet erbij welke variant voor je geschikt is en wie weet ontvang jij na die datum wel een berichtje dat je een exemplaar hebt gewonnen? Succes! (vergeet niet na de sluitingsdatum bij dit artikel te kijken of jij de winnaar bent, de meldingen via Facebook zijn niet altijd betrouwbaar)

Heb jij al een favoriete BB cream gevonden? Vind je dit een typisch zomerproduct of blijf je het zeker ook gebruiken nu we langzaam de herfst ingaan? En doe je mee met de winactie?

Deel dit artikel
Back to top