Nagel & Handen

KOH Fantasy collecties swatches

Sinds deze maand ligt de nieuwe KOH nagellakcollectie in de winkels. Nu eens geen collectie met kleurtjes die perfect op elkaar zijn afgestemd, maar zes kleurtjes die eigenlijk helemaal niet bij elkaar passen. Maar als je je fantasie een beetje laat gaan, dan kun je alle kanten met op met de lakjes uit de KOH Fantasy collectie! Kijk je mee naar de swatches?

De achterliggende boodschap van deze bijzondere limited edition die deze maand in de winkels ligt, is dat je af en toe best mag dagdromen. Dan kan het maar zo zijn dat je fantasieën waarheid worden. KOH FANTASY!: Start living your fantasy!

Op de foto''s hieronder draag ik twee laagjes van de nagellak, zonder topcoat. De lakjes van KOH zijn voorzien van topaas, deze gemalen edelsteen zorgt ervoor dat de lakjes extra hard zijn en daardoor langer houdbaar. 

KOH Rich!

KOH Famous

KOH Miracles!

KOH Lucky star

KOH True love

KOH Skinny!
De KOH Fantasy collectie is behoorlijk veelzijdig, maar aan de andere kant mist de collectie wel iets. Persoonlijk vind ik het toch wel iets fijner als ze qua kleuren of thema iets meer bij elkaar passen. Maar dat neemt niet weg dat er toch leuke kleurtjes tussenzitten, ik zou alleen niet zo snel de complete collectie aanschaffen.
De KOH Fantasy collectie ligt vanaf deze maand, tijdelijk, in de winkels. De lakjes kosten EUR 14,95 per stuk.

Vertel eens, welke kleur doet jouw fantasie op hol slaan?
Deel dit artikel
Back to top