Reviews

Bourjois Parisian Lodge herfst make-up collectie - foto's, review & swatches

Deze herfst draait alles bij Bourjois om de jungle fever look. Mooie smokey eyes, subtiele lippen en... een pythonlook voor de nagels! Waar hebben we die vaker gezien? Inderdaad, Bourjois gaat helemaal mee met de high-end trends van dit seizoen - maar dan voor een drugstore prijs. Kijk dus zeker mee voor foto''s, een review en swatches van de Parisian Lodge collectie!
Opvallende ogen en nagels, dat hoort bij de nieuwe Parisian Lodge collectie. Hiervoor zijn er twee nieuwe oogschaduw trio''s uitgebracht en een wel heel bijzondere eyeliner... Daarover later meer!
De oogschaduw trio''s kennen we natuurlijk wel van Bourjois, maar de nieuwe kleuren zijn zeker de moeite waard. Je kunt deze herfst kiezen uit de bruine 13 Brun Wood of de groene 14 Vert Jungle. De trio''s zijn zo ontworpen dat je meteen alle kleuren bij de hand hebt voor een perfecte smokey eye, handig dus!

3 x 13 Brun Wood, Intuitive Liner en 3x 14 Vert Jungle
 

Zoals je kunt zien is de pigmentatie van de Trio Smokey''s heel erg goed! De textuur van de oogschaduws is heel fijn, deze is zacht en daardoor kun je ze ook heel makkelijk blenden. De oogschaduws hebben een lichte metallic glans die ik erg mooi vind, het maakt de trio''s net wat aparter en geeft ook een beetje een luxe gevoel. Deze Trio Smoky''s kosten EUR 12,99. 
Om je smokey eyes af te maken, heeft Bourjois de nieuwe Intuitive Liner (EUR 10,99) uitgebracht. Dit is een eyeliner met een driedubbele stiftpunt, die we deze herfst ook terug zien in de collecties van Too Faced en Clarins. Helemaal hip dus, maar hoe werkt dit nu eigenlijk?
De eyeliner heeft een smalle en een brede kant, met drie puntjes. Volgens Bourjois is deze perfect voor het pointillisme, een techniek waarbij je stipjes aanbrengt bij de wimperrand. Je stippelt net zo lang tot dat je een perfecte eyeliner gezet hebt, zonder het risico dat je afwijkt of uitglijdt. Dat wilde ik wel proberen!

De eyeliner werkt verrassend goed! Zeker als je van een dun lijntje houdt, zou je dit eens moeten proberen. Door de puntjes kun je echt tussen je wimpers komen, maar je kunt er ook een ''gewoon'' lijntje mee trekken. Het maken van een subtiele wing is extra makkelijk en gaat eigenlijk vanzelf! Ik draag hier trouwens de kleuren van het Vert Jungle trio, dat is echt mijn favoriet van de twee.

Met de Parisian Lodge collectie worden ook twee nieuwe lakjes uitgebracht, waaronder een Pyton topcoat! Bourjois matcht deze met een nieuwe dieprode kleur, Rouge Défendu (EUR 8,50), die prachtig staat op Wendy''s nagels.

So Laque Ultra Shine - Rouge Défendu (47)
Zoals je ziet dekt deze kleur goed in twee laagjes en heeft hij een mooie glans. Hierna kun je een heel dun laagje Top Coat Python (EUR 8,50) aanbrengen, voor een bijzonder effect...

Rouge défendu (47) met een laagje Top coat Python (48)
Inderdaad, een Python look, die we deze herfst ook zien bij Dior! Helaas is deze kleurencombinatie niet zo opvallend, doordat de kleuren van de onderlaag en de topcoat erg op elkaar lijken. Als je de Python topcoat wilt gebruiken kan je daarom beter kiezen voor een lichte ondergrond, dan is het effect veel opvallender.
Laagje gember/gele nagellak met daarover een laagje Top coat Python (48)
De Parisian Lodge collectie wordt aangevuld met wat producten uit het vaste assortiment, waaronder de Volumizer Mascara Ultra Black en de Sweet Kiss Lipstick in de kleur Rosé Allure. Deze kun je dus nu al in de winkel vinden.

Officieel ligt deze collectie eind deze maand in de schappen, maar hier en daar is Parisian Lodge al gespot. Neem dus zeker even een kijkje, want de collectie is erg trendy en van goede kwaliteit. Wat is jouw favoriet?
Deel dit artikel
Back to top