Nagel & Handen

W.I.C. by Herôme Magical India collectie swatches

Deze maand brengt W.I.C. by Herôme wederom een betoverende collectie uit in de vorm van de Magical India collectie. De zes tinten zijn kleurrijk, levendig en geïnspireerd op de adembenemende stoffen, maar ook in de vele rijke decoraties van goud en bloemdetails die we in India terugzien.
India en kleur gaan hand in hand. Het leven op straat is bijzonder kleurrijk. Ik ben persoonlijk behoorlijk onder de indruk van de Magical India collectie. Niet alleen de kleuren zijn heerlijk herfstachtig maar ademen ook kracht en levendigheid uit.

Neem nu eens de onderstaande Madras nagellak. Madras is de oude naam van kustplaats Chennai, bekend van het strand Marina Beach. De kleur is steenrood/oranje en bevat een lichte parelmoer glans die behoorlijk verrassend uitpakt in slechts een laagje!

Agra is eenvan mijn grote fvorieten van deze Magical India collectie en is ontwikkeld met een knipoog naar de Taj Mahal. Deze nagellak heeft een crème finish waarvan ik de kleur het bete kan omschrijven als dusty groen met een klein vleugje teal. Must have voor nagellakliefhebbers. Overigens dekt de Agra variant ook in slechts een laagje.
Mijn andere favoriet is Pune. Pune is de culturele stad van de Indiase deelstaat Maharashtra en toont veel futuristische gebouwen. Dit aspect is terug te vinden in de nagellak door middel van een bijzondere metallic glitter. Twee laagjes Pune nagellak en je bent ready to party!

De midden paarse Goa nagellak heeft een blauwe ondertoon en heeft een lichte metallic finish. Deze variant geeft zoals alle andere lakken uit de W.I.C. by Herôme - Magical India collectie een knipoog naar deze Indiase hippiestad. Draag deze nagellak dan ook lekker tegendraads bij alle andere kleuren van de regenboog.
Natuurliijk mocht een gouden nagellak niet ontbreken aan deze collectie. Bangalore wordt ook wel The Garden City genoemd waarin goud een grote hoofdrol speelt. De metallic gouden nagellak geeft een prima dekking in twee laagjes maar streept wel een klein beetje. Dit is overigens prima op te lossen met een laagje top coat.

Jaipur wordt ook wel de roze stad genoemd maar dat ik niet helemaal plaatsen wanneer ik naar het bijpassende nagellakje kijk. Deze prachtige, vlammend bordeaux-rode nagellak heeft een waanzinnig mooie shimmer en een metallic uitstraling waarmee je de godin van de nacht zal zijn.

Ben je net zo enthousiast als ik over de W.I.C. Magical India collectie by Herôme? De lakjes (EUR 7,50 per stuk en twee stuks voor EUR 12,50) zijn vanaf heden verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via http://www.herome.com/. Bij besteding vanaf EUR 15,00 wordt jouw bestelling gratis verzonden! 

Deel dit artikel
Back to top