Blogs & Editorial

Wist je dit? Zomaar wat weetjes over Lianne....deel 1

Random facts about me....dit onderwerp zie je vaker terug op blogs en zoals jullie hebben gezien doet ook de beautyscene-redactie hieraan mee. Natuurlijk wel een beetje beautygerelateerd en vooral helemaal random, er is geen touw aan vast te knopen. Maar wij beloven jullie dat je er toch weer nieuwsgierig door wordt, een kijkje nemen in iemands leven, beautykast of gedachten is altijd leuk. Deze keer is het de beurt aan Lianne! 

Deze eerste editie van weetjes over mij leek me een goede gelegenheid om eens uit te zoeken waar het allemaal begon op beautygebied... En ik denk dat deze foto daar het dichtst bij in de buurt komt! Dit is op mijn dertiende verjaardag - de laatste verjaardag die ik doorbracht als natural blonde. Kort hierna nam ik een pony en verfde ik mijn haar donkerbruin met blonde highlights. Tja, dat beeld houden jullie nog van me tegoed - als ik al mijn moed verzameld heb...

Ongelooflijk maar waar, maar ik heb nog wat van de make-up nog die ik op de verjaardagsfoto draag! Ik was gek op transparante gloss en mascara, en droeg ook regelmatig wat oogpotlood en oogschaduw. Voor mijn verjaardag kreeg ik jarenlang een make-up product van Lancôme van mijn moeder, haar favoriete merk. Het ene jaar een oogschaduw, het andere jaar een mascara. Gek was ik erop! Zo gek dat ik die mascara gerust een jaar gebruikte, haha. Oeps...

Mijn eerste make-up kocht ik trouwens bij de Hema. Ik weet nog heel goed wat het was: een transparante gloss (hoe kan het ook anders) en een lichtroze oogpotlood. Ook was ik gek op de oogschaduw van de DA, daar experimenteerde ik graag mee! Ik kan me niet herinneren dat ik zelf nog iets van Lancôme gekocht heb, dat is me toch wat te prijzig. Soms vind ik het trouwens heerlijk om mezelf te trakteren op een wat duurder product, maar dat doe ik vrijwel alleen met korting! Ik ben gek op korting, echt. Ik hou alle folders in de gaten en heb klantenpassen van iedere winkel denkbaar. Tja, je blijft toch student hè!
In de loop der jaren heb ik behalve een passie voor beauty ook iets anders ontwikkeld: een serieuze verslaving. Want ja, ik kom er openlijk voor uit: ik ga nergens heen zonder mijn Labello Classic. Sterker nog, ik raak lichtelijk in paniek als ik er geen één bij me heb. Mochten ze op zijn of spontaan allemaal kwijt dan sta ik hetzelfde uur nog bij de lokale drogist. Heel goed voor mijn lippen kan deze gewoonte niet zijn, en de beautyblogger in mij zegt me dat er veel betere producten voor mijn lippen zijn, maar ik kan het niet laten. Labello Classic en ik horen bij elkaar.

Ook ben ik gek op Daphne Groeneveld. Nee echt, ik vind haar echt het allertofste Nederlandse model, en misschien wel van de hele modewereld. Ik hou van haar uiterlijk: zo anders en zo mooi. Absoluut niet het stereotype model, en juist daarom vind ik haar zo geweldig. Haar blik, lippen en volle wenkbrauwen: perfect! Juist omdat het niet zo perfect is. Volgen jullie me nog? Bij Dior, Miu Miu Calvin Klein en Chanel zijn ze het in ieder geval met me eens!

Heel iets anders: wisten jullie dat ik een enorme boekenwurm ben? Soms schiet het er even bij in door alle drukte, maar ik ben gek op lezen. Vroeger nam ik voor iedere dag dat ik op vakantie ging een ander boek mee, en niet zelden kocht ik ter plekke nog wat bij... Hierboven dus een greep uit mijn boekenkast! Ik lees momenteel graag literaire thrillers, de nieuwste serie van Nicci French en Bonita Avenue van Buwalda vind ik wat dat betreft echte aanraders. Ook ben ik gek op young adult literatuur; alles van John Green vind ik echt heel tof. Maar ook fantasy lees ik graag, net als een chicklit op z''n tijd.

Tot slot nog even terug naar beauty. Want natuurlijk test ik voor Beautyscene ontzettend veel, en zien jullie mijn maandelijkse beauty-ontdekkingen regelmatig voorbij komen. Maar ik wil afsluiten met een greep uit wat favorieten van de afgelopen tijd die ik ook lang na de review nog heel vaak gebruik, ook al lees je daar niet zoveel meer over.

Dat geldt zeker voor de dagcrème van Payot, echt heerlijke crème is dat. Andere favorieten blijven de Etos wenkbrauwgel en de Lip & Cheek Stain van Essence (maar misschien hadden jullie die wel verwacht?). De laatste tijd heb ik ook mijn Perfect Blending Sponge van Make Up Studio herontdekt, wat blijft die fijn voor je foundation! Maar als ik jullie één tip mee mag geven dan is dat wel de Intuitive Liner van Bourjois, die draag ik inmiddels bijna dagelijks. Enne, ik kan jullie alvast verklappen dat er ook zeker nieuwe favorieten aankomen uit de herfstcollecties die ik jullie binnenkort ga laten zien!

Zo, dat waren mijn eerste beautyweetjes! Ik vond het enorm leuk om die van Debbie en Wendy te lezen, en het is minstens zo leuk om ze zelf te schrijven! Jullie zullen de komende tijd dus vast meer weetjes van ons zien...
Deel dit artikel
Back to top