Blogs & Editorial

Video - Debbie's stash - Guerlain highlights & sneak peek herfst make-up 2013

Vandaag weer een stash video voor jullie, dit keer van een deel van mijn Guerlain stash...wat is dat toch eigenlijk een geweldig merk! Ik moet je eerlijk zeggen dat ik producten van Guerlain, samen met MAC, NARS en Chanel vrijwel dagelijks gebruik, deze zomer is dat vooral de BB cream en het Super Aqua serum, maar ook de poeders, blushes en oogschaduwpalette''s gebruik ik heel erg vaak. Kijk je even mee naar de Guerlain beauties uit mijn stash? 

Ik vind het wel heel leuk om deze filmpjes te maken, ik herontdek altijd weer zulke mooie dingen! Als er een nieuwe collectie uitkomt, dan gebruik ik die producten vrij regelmatig, maar uiteindelijk berg ik ze dan weer netjes op in een van de Guerlain dozen. Van tijd tot tijd neem ik dan weer eens een kijkje en pak ik er toch weleens een wat ouder palette of product bij, heerlijk om ze dan na een tijdje weer te ontdekken. 

Welke producten die je in het filmpje hebt gezien vind jij het allermooiste van Guerlain? Heb jij zelf ook favoriete producten van Guerlain die je heel graag gebruikt? Welke zijn dat dan?  Ben jij inmiddels al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Je vindt het hier : www.youtube.com/beautysceneNL

Deel dit artikel
Back to top