Algemeen

Birgit Schuurman geeft zich bloot in nieuw tv-programma op TLC

Advertorial

Na een dag vol deadlines op het werk en drukke bezigheden thuis, vindt iedere vrouw het fijn om zich eens heerlijk te ontspannen. Benen omhoog op de bank, kop thee erbij, iPad binnen bereik voor social media (en Beautyscene) en de t.v. op TLC. Deze zender richt zich vooral op vrouwen en heeft  een leuk nieuw programma waarin Birgit Schuurman haar presentatiedebuut maakt. Birgit stort zich in de wereld van spraakmakende liefde, seks en relatiethema’s

In de nieuwe serie ‘TLC Over…’ dat elke donderdag te zien is bij TLC, maakt Birgit Schuurman, zoals gezegd, haar presentatiedebuut. Via wetenschappelijk onderzoek en ''hands on'' ervaringen doet Birgit verbazingwekkende onthullingen over onderwerpen waar we stiekem alles over willen weten. Zo spreekt Birgit onder andere met psychiater Bram Bakker over monogamie en vreemdgaan, bezoekt ze een jongerencamping waar veel kampeerders hun maagdelijkheid verliezen, en ondergaat ze een zogenaamde ‘horny’ test. Spannend!

Onderzoek over seks en relaties onder duizenden leden van het TLC Panel, vormen een belangrijk onderdeel van het programma. De meest opvallende resultaten uit het onderzoek worden tijdens de uitzending getoond. Wist je bijvoorbeeld dat TLC kijkers hun ‘eerste keer’ gemiddeld met slechts een 5,2 beoordelen? Of dat meer dan een kwart van de kijker een seksueel geheim heeft voor haar partner? Natuurlijk delen ook verschillende BN''ers hun verhalen over dit onderwerp met ons, verrassende onthullingen gegarandeerd! Wil je er meer over weten, kijk dan even hier. Ik zit donderdag voor de tv met een kop thee, jij ook?

TLC Over... is vanaf donderdag 4 oktober om 22:00 uur te zien op TLC. TLC is elke dag vanaf 15:00 uur te zien na Animal Planet, voor meer informatie ga je naar de website van TLC.

Deel dit artikel
Back to top