Blogs & Editorial

Deze week is Wendy er live bij in Studio 22 : #TVOH

Het is vrijdag en net zoals half Nederland zitten wij vanavond weer voor de buis om daar de derde live show van #TVOH a.k.a. The Voice of Holland te kijken. Deze keer kijkt Wendy trouwens niet vanaf de bank, maar vanuit de zaal in Studio 22. Zij is namelijk aanwezig bij de live show! Lezen jullie even mee?

Hebben jullie afgelopen vrijdag ook zo genoten van het optreden van Sharon Doorson? Wat een prachtige dame is dat toch! In haar top van Versace for H&M, EAH short en Steve Madden shoes was ze toch wel de ster van de avond. Sharon droeg tijdens haar optreden trouwens een wonderschoon collier (Palace EUR 660,00) en ring (People EUR 300,00) van Swarovski, die samen de outfit nog mooier maakten.
Wisten jullie trouwens dat J-LO, Estelle, Britney Spears en Lady Gaga ook regelmatig de sierraden van Swarovski dragen?

De vrouwelijke kandidaten dragen trouwens vrijwel allemaal de allernieuwste OPI nagellak kleurtjes, vooral de Nicki Minaj collectie is behoorlijk in trek! Wij moeten nog even wachten tot januari 2012, pas dan liggen de kleurtjes in de winkel, maar wat zijn ze mooi! Lees hier even de informatie terug over de collectie.
 

Als jullie afgelopen woensdag naar de aflevering The voice of Holland Real life hebben gekeken zagen jullie Michael Bublé langskomen, wat is dat een leuke en spontane man! Michael zong samen met de kandidaten en na afloop van het gezellige onderonsje is onderstaande afbeelding genomen, met een speciaal bedankje aan Niels Geusebroek (volg hem zeker op Twitter) voor de backstage afbeeldingen van vandaag!
 
Niels zal trouwens vanavond net zoals Laura optreden in de derde live show en dat wordt deze keer extra spannend voor mij want ik (Wendy) ben samen met mijn zoon Valentijn aanwezig bij deze show. Dat betekent dat wij samen Beautyscene favorieten Niels, Laura en Charly zullen aanmoedigen en na afloop in de buurt van in de studio de nacht doorbrengen in het hotel waar ook de deelnemers logeren, lekker luxe!

Momenteel zijn de kandidaten aan het repeteren en ook wordt er gedacht aan de choreografie en styling. Onder onderstaande afbeelding zie je hoe dit er zo’n beetje aan toe gaat: Hard werken!

Wij zijn behoorlijk nieuwsgierig welke nummers onze favorieten zullen zingen. Afgelopen week vernam ik dat Jessie J (Price tag) en James Morrison (You Give Me Something) een op zullen treden en ik hoop dat Niels Geuzebroek deze keer naast James Morrison mag staan voor een duet. Edit : inmiddels heb ik begrepen dat James M. zich heeft ziekgemeld, wat vervelend voor hem!

Een ding is zeker en dat is dat ik nog geen idee heb welke outfit ik aan ga trekken, ik ben deze week flink aan het rennen en vliegen dus op het moment dat dit artikel verschijnt hoop ik in Hilversum te zitten inclusief zoon en een outfit! Volgende week vrijdag kunnen jullie lezen over mijn ervaringen en outfit, maar hopelijk kan ik ook live zo nu en dan even een tweet verzenden!

Binnenkort zal trouwens ook de voltallige redactie zal aanwezig zijn bij de show van 6 januari en mogen wij een backstageverslag publiceren tijdens de repetities van de finale-show! Kijken jullie vanavond ook? Twitter dan gezellig met ons mee ( @MrsBeautyscene en @wenvers) en vergeet vooral de hashtag #TVOH niet! 

Deel dit artikel
Back to top