Algemeen

Binnenkort op TLC : Cougar love met de geweldige Patricia Paay

Een tijdje geleden kwam ik Patricia Paay tegen bij een feestje en was ik behoorlijk onder de indruk van haar verschijning en persoonlijkheid. Ze is natuurlijk al wat ouder, maar wat ziet ze er geweldig uit en wat is ze leuk! Niet zo gek dat haar veel jongere vriend voor haar viel, Patricia belichaamt daardoor perfect de "cougar". Een oudere vrouw die een relatie heeft met een (veel) jongere man...een onderwerp waarover binnenkort een programma te zien is op TLC : Cougar Love....

Dat klinkt natuurlijk best spannend, maar cougars zijn bepaald nog niet geaccepteerd in ons tolerante landje, in tegenstelling tot oudere mannen die probleemloos een jongere vrouw/vriendin aan de haak slaan. Hoe ziet de werkelijke wereld van deze cougars eruit? Hoe is het om met een man te daten die dertig jaar jonger is? Draait het alleen maar om seks, of kan er ook echte liefde in het spel zijn? Wie kan dat beter onderzoeken dan Nederlands bekendste cougar Patricia Paay?

Vanaf 10 oktober deelt zij de resultaten van haar zoektocht op TLC. Dat doet Patricia in de zesdelige Nederlandse productie ‘Cougar Love’ waar zij twaalf oudere dames portretteert die niks van leeftijdsgenoten willen weten en liever een jeugdige minnaar aan de haak slaan. Ben je al nieuwsgierig geworden? Bekijk dan nu al het promotiefilmpje en wat extra bonusmateriaal via de website van TLC.

Helaas kan ik Patricia hier helemaal niet bij helpen, ik heb zelf al 20 jaar jaar een oudere man (haha...het scheelt maar 5 jaar) en ben eigenlijk niet van plan hem in te ruilen voor een jonger exemplaar. Maar ja, je weet nooit, wie weet wordt hij over een jaar of 10 wel een echte ouwe zuurpruim in een witte onderbroek...dan ga ik misschien ook wel op jacht! Moet ik natuurlijk wel net zo goed geconserveerd blijven als La Paay en dat zal niet meevallen!

Cougar Love is vanaf donderdag 10 oktober om 22:00 uur te zien op TLC, ik heb mijn digitale videorecorder al ingesteld, ik ben erg benieuwd! Vergeet niet te tweeten over Cougar Love met #cougarlove

dit is een gesponsorde post
Deel dit artikel
Back to top