Blogs & Editorial

Ik wens jullie een gezond, gelukkig, veilig en liefdevol 2014!

Lieve lezeressen, lezers, volgers en toevallige "voorbijgangers", zijn jullie het nieuwe jaar goed begonnen? Ik wil jullie in elk geval het allerbeste wensen voor het komende jaar, laten we hopen dat 2014 een mooier, beter, succesvoller en fijner jaar wordt dan 2013. Niet dat 2013 voor mij geen goed jaar was, maar uiteindelijk hoop je altijd dat het beter gaat, een goed streven zou ik zeggen!

afbeelding van Blond Amsterdam, ik vind deze zo leuk!

Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn of worden en dat uiteraard ook blijven, uiteindelijk is gezondheid de basis voor een gelukkig leven voor iedereen. Je kunt nog alles hebben wat jouw hartje begeerd, als er door toeval iets mis gaat met jouw gezondheid, dan heb je helemaal niets aan geld, macht of spullen. Kijk nu maar eens naar Michael Schumacher, een succesvolle man die door een simpel ski-ongeval nu ernstig gewond in een ziekenhuis ligt, het kan iedereen overkomen. Wees dus voorzichtig met jouw lichaam en zorg er goed voor, je kunt niet alles voor zijn maar alle beetjes helpen.

Naast gezondheid wens ik jullie allemaal geluk en veel liefde, want een beetje geluk heeft iedereen nodig. Je kunt nog zo hard werken of zo goed jouw best doen op school, om het leven zonder al teveel hobbels door te komen is geluk toch wel nodig. Maar hoe krijg je dat? Dat is een mysterie, maar misschien helpt het als je in elk geval positief in het leven staat, ik heb altijd het idee dat dat beetje geluk wat je nodig hebt dan net iets sneller bij je terecht komt...al is het geen exacte wetenschap natuurlijk. Liefde hebben we allemaal nodig, maar als je dat wilt krijgen is het zeker ook nodig om regelmatig wat liefde te geven, hebben jullie de liefdesbrief van Brad Pitt aan Angelina Jolie nog gelezen? Het bleek een "hoax" ofwel, het is geen echte brief, maar toch kunnen we er best inspiratie uit halen, geef liefde en je zult liefde krijgen! Wil je de tekst nog even lezen, je vindt hem hier.

Geniet nog even van deze vrije dag en ga morgen echt van start om van 2014 het beste jaar van je leven te maken! Ik wens jullie alvast het allerbeste toe en wil jullie hierbij ook bedanken voor jullie steun, liefde, leuke berichtjes, lieve emailtjes en gezellige ontmoetingen, op naar meer moois in 2014!

Deel dit artikel
Back to top