Nagel & Handen

Essie Leading Lady collectie winter 2012 - swatches (+win de hele collectie)

Zijn jullie ook zo blij dat Essie op steeds meer plaatsen te koop is? Zelfs online kun je de fijne lakjes en nagelverzorgingsproducten simpel bestellen bij Bol.com, heel prettig! Er is wel een nadeel....het is maar lastig om ze te weerstaan als je ze overal ziet. De Essie Leading Lady winter 2012 collectie is weer heel fijn, we hebben alle lakjes voor jullie geswatched en weet je wat....we geven ze ook nog weg!

Leading Lady is de donkerrode kleur vol met robijnrode glitters die de naam geeft aan deze collectie! Prachtige kleur natuurlijk en perfect passend bij de komende feestdagen, maar vlak de andere tinten ook niet uit, de collectie is heerlijk divers. Kijk je even mee?

Essie Leading Lady - een roze/rode transparante basis met mooie rode en robijnen glitters die in twee laagjes dekt, de foto was niet zo simpel om te maken want door de glitters kan de camera maar moeilijk scherp stellen


Essie Butter please - geen botergeel zoals je misschien zou verwachten bij de naam, maar knal en knalblauw! Mooie kleur die je misschien minder vindt passen bij deze wintercollectie, toch hou ik van dit helderblauw vooral in de lente en zomer


Essie Snap Happy - prachtig rood met een lichte oranje ondertoon, waardoor deze vurig oogt, perfecte samenstelling en dekking, in één laagje al, heerlijk om mee te lakken


Essie Beyond Cozy - fijn goud met een vleugje zilver in een formule die niet zo heel prettig is. Na twee laagjes blijven er nog wat kale plekjes zichtbaar en dus heb ik een derde laagje aangebracht. Volgens mij is dat niet nodig als je de eerste laag goed laat drogen (wat ik dus niet heb gedaan....haast natuurlijk)


Essie Where''s my chauffeur? - turquoise, met een vrij matige dekking in creme, Essie heeft weleens mooiere en fijnere uitgebracht. In twee laagjes is de dekking niet optimaal en de kleur is niet speciaal genoeg voor mij om er meer moeite voor de doen. Geen echte hoogvlieger dus in deze collectie.


Essie She''s pampered - net zo''n fijne nagellak als Snap Happy maar dan met een roze ondertoon, prachtige kleur en heel prettig om aan te brengen, zit altijd goed, mede door het fijne, brede kwastje van Essie

Ze zijn prachtig! De collectie is lekker divers, voor ieder wat wils denk ik zo. Je bent dus niet verplicht om te kiezen voor glitters, maar je kunt met een gerust hart de frisse Where''s my chauffeur combineren met jouw kerstoutfit! Of wat dacht je van Beyond Cozy als je op de dag na kerst lekker in je casual outfit bij het ontbijt zit? Toch nog een beetje bling! De Essie Leading Lady collectie ligt momenteel al in de winkels en zal binnenkort waarschijnlijk ook online te shoppen zijn bij Bol.com. De lakjes kosten EUR 10,16 per stuk (flesje 13,5 ml)

We hebben (weer) wat leuks! We geven nl. 5 complete Essie Leading Lady collecties weg t.w.v. meer dan EUR 60,00 per collectie. Maar we willen dat natuurlijk wel weggeven aan iemand die er echt iets leuks mee gaat doen!

Ga je de lakjes misschien wel weggeven aan jouw liefste vriendinnen? Of heb je misschien al een spannende nailart op het oog? Of heb je al een aantal outfits klaarliggen voor kerst en oud & nieuw waarbij deze lakjes perfect zullen passen? We zoeken 5 lieve dames met een leuk & origineel antwoord!

Wil jij kans maken op 1 van de 5 complete collecties, laat dan voor 10 december 2012 een comment achter waarbij je vertelt wat je precies gaat doen met de lakjes als jij de winnaar bent. Na 10 december zullen wij bij de winnende comments een Facebook bericht achterlaten, check dus zeker even of jij de winnaar bent!

Deel dit artikel
Back to top