Inspiratie & Tutorials

All I want for christmas is... de mooiste beauty-cadeaus voor onder de kerstboom

All I want for christmas... De meeste beautyliefhebbers hebben een flinke wishlist, maar een cadeau kopen voor een ander is toch net wat lastiger. Daarom heb ik de leukste cadeaus voor ieder budget op een rijtje gezet. Dus zoek je nog inspiratie voor een cadeau voor je vriendin, moeder, nichtje of tante? Lees dan zeker even verder! En tja, wie weet wordt je eigen wishlist daar ook wel langer van...

Eén van de leukste dingen aan kerst vind ik toch wel het geven van cadeaus. Niets is leuker dan iemand blij maken met een persooonlijk cadeau, dat perfect bij diegene past! Daarvoor is wat inspiratie wel noodzakelijk, gelukkig helpen deze beauty cadeaus je de kerst wel door. 

1. Voor je liefste vriendin, zus of nichtje

Kleine cadeaus die precies goed zijn; die zijn vaak het leukst! Voor meiden die houden van een basis make-up is het Sleek Au Naturel Palette (EUR 8,95)  heel leuk, die je o.a. kunt kopen in de Misslipgloss Shop. Dit is misschien wel het bekendste Sleek palette, dat net als de andere oogschaduws goed gepigmenteerd is. Mocht je juist iets opvallenders zoeken voor een echte glamourgirl, denk dan eens aan de Golden Shimmer Mist (EUR 10,49) van Bourjois. De gouden glans en glitter blijft ieder jaar favoriet bij high-end merken als Givenchy en Guerlain, maar deze Mist is wat mij betreft een heel goed drugstore alternatief!

Voor de dames die meer houden van fijne verzorgingsproducten, is de Kruidvat Natures lijn een aanrader. Met enorme potten scrubzout (EUR 2,99) en een bijpassende eucalyptus douchegel (EUR 2,59) kun je zelf een leuk cadeau samenstellen. Ook voor liefhebbers van lavendel, amandel en grapefruit zijn er in deze lijn veel fijne producten om uit te kiezen. Mocht de ontvanger van jouw cadeau een bad hebben, dan zijn de Lush kerst bubble bars een echte verwennerij! Zoetekouwen zullen zeker genieten van de knalroze Candy Mountain (EUR 4,95), en liefhebbers van de Dirty geur kunnen hun hart ophalen met de grappige Bubblebeard (EUR 9,95). En wil je echt uitpakken? Dan heeft Lush natuurlijk ook nog prachtige cadeausets

2. Voor de leukste moeder van de hele wereld

Misschien herken je het wel: een drukke moeder die altijd bezig is voor anderen, en wel eens wat extra''s verdient. In de vorm van verzorging is de Gamila Secret Cleansing Bar (EUR 23,95) daarvoor een uitkomst. Deze reiniger is gemaakt van natuurlijke producten en is voor verschillende huidtypes te koop bij Douglas. De Bar is vooral bekend als gezichtsreiniger, maar je kunt hem ook gebruiken voor je hele lichaam of zelfs als scheercrème. Echt een bijzonder product dus, van ook nog eens een heel mooi merk! Mocht je liever make-up cadeau geven, kijk dan eens naar de Outrageous Prisma Chrome oogschaduws (EUR 15,40) van Sephora. Door de intense glans en pigmentatie moet je deze zeker even swatchen in de winkel, dit cadeau zorgt zeker voor een mooie kerstlook!

Mocht je echt willen uitpakken, dan heeft het merk Frontcover heel speciale cadeausets. Dit ''Colour to Go'' pakket (EUR 39,00) bevat alle producten die je nodig hebt voor een complete ooglook, inclusief how-to. Misschien kijkt je moeder wel eens mee als jij je make-up doet, maar heeft ze geen idee hoe ze zelf aan de slag kan? Dan is dit een heel leuk cadeau! Met oogschaduws, kwasten, mascara en eyeliner van prima kwaliteit is dit een goede beauty-basis. 
 
3. Voor de echte beautyliefhebber - voor jou dus!

Met al die kerstcollecties, limited editions en mooie paletten is een cadeau voor jezelf bijna niet te weerstaan. Maar misschien is juist nu ook wel de tijd om te investeren in goede kwasten, zoals de Premium Penselen van Ici Paris XL. Deze kwasten zijn gemaakt van natuurlijk haar van hoge kwaliteit, maar zijn toch betaalbaar. De grote poeder kwast (EUR 19,95) doet zijn werk prima, maar vooral de Kabuki (EUR 14,95) is erg fijn. Ook is kerst dé tijd om uit te pakken met nepwimpers! De Katy Perry Lashes (EUR 6,99) maken van je kerstlook meteen een avondlook, leuk voor een speciaal diner.

Mijn echte favoriet is dit Black Tango palette uit de najaarscollectie van Make Up For Ever. In één woord: wauw! Dit palet bevat vier kleuren Aqua Creams, de bekende crème oogschaduws van dit merk. De donkere najaarskleuren zijn helemaal mijn smaak, en ook de highlighter is erg mooi. De kwaliteit van de oogschaduws is echt top; de pigmentatie is geweldig en ze blijven echt de hele dag zitten. Het palet kost op de Franse Sephora site EUR 39,50; de prijs kan in Nederland wat hoger liggen. 

Inspiratie genoeg voor mooie beauty kerstcadeaus, weten jullie al wat je gaat geven? 

Deel dit artikel
Back to top