Nagel & Handen

How to - China Glaze Appliques Stickers

We kunnen het niet ontkennen: nagelstickers zijn en blijven hot en behoorlijk  handig. Een paar weken geleden liet ik jullie de L’Oréal nagelstickers nog zien en vandaag is het de beurt aan de China Glaze Appliques Stickers. China Glaze wordt in Nederland bij veel leuke nagellak webshops verkocht voor een fijne prijs, zeker voor zo''n topmerk. Kijken jullie mee naar hoe ik de nagelstickers aanbreng?

De China Glaze Appliques Stickers zijn verkrijgbaar in twaalf verschillende patroontjes. Deze patroontjes variëren van een grafisch design tot een luipaardprintje en van cherry Blossoms  tot slangenprint. Een verpakking bevat in totaal 16 stickertjes in verschillende formaten en zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Overigens gaat het bij deze nagelstickers net zoals bij de OPI variant om echte nagellak en niet om ‘stickers’ van papier of plastic
.

Voordat je kunt beginnen is het verstandig even een aantal producten klaar te leggen om door te kunnen werken: nagellakremover, wattenschijfjes, de bijgevoegde vijl en een sneldrogende top coat (zoals de China Glaze Fast Forward top coat).
Zorg ervoor dat jouw nagels schoon en vetvrij zijn door ze te reinigen met een nagellakremover zonder aceton. Gebruik voor het aanbrengen van de stickertjes nooit nagelriemolie of een ander vettig product, want dit zorgt ervoor dat de ‘app’ niet hecht! Kies voordat je gaat beginnen met plakken eerst even uit welke sticker het meest geschikt is voor elke nagel. Leg de stickers op volgorde. Als een exemplaar te  breed is, knip deze dan op maat met een klein schaartje, stickers die iets te smal zijn kun je prima aanbrengen.

Haal de sticker of App van de strip af en breng deze aan op jouw vetvrije nagel. Wrijf vervolgens de App goed uit en verwarm deze een klein beetje. Op deze manier hechten ze sneller en verdwijnen eventuele bubbels. De Nail Apps zijn naar alle waarschijnlijkheid te lang. Sla in dit geval het restant van de app over de nagel heen en vijl het restant eraf met de bijgevoegde vijl.
Tot slot kun je ervoor kiezen om over de apps nog een top coat aan te brengen, dat verlengt de houdbaarheid van jouw manicure. Deze variant werkt net zoals die van OPI erg fijn. Ik vind alleen de stickers behoorlijk breed voor mijn zeer smalle nagels en daarom moet ik zo nu en dan best wel veel wegknippen.

De Appliques kun je normaal verwijderen met een nagellakremover en de nagels zien er daarna nog prima uit, het aanbrengen is even wennen maar wel een handig klusje om onderweg in de trein, auto of vliegtuig te doen.

Interessant? De China Glaze Appliques Stickers zijn voor EUR 7,95 per set verkrijgbaar bij Nailpolishfashion. Lezeressen van Beautyscene ontvangen 10% korting op hun bestelling met code: beautyscene.

Natuurlijk kun je bij Nailpolishfashion ook terecht voor nog meer leuke nagellakjes, binnenkort zie je bij ons ook de swatches van de China Glaze Cirque du Soleil : Worlds Away collectie.

Deel dit artikel
Back to top