Nieuws

Lancôme In Love lente makeup collectie 2013

Lancôme knalt ons deze lente tegemoet met een zeer kleurrijke collectie, in tegenstelling tot veel andere lente collecties die veel pastelkleuren bevatten. Ik hou wel van een beetje kleur en ben dus heel benieuwd naar de Lancôme In Love collectie waarvan the lovely Emma Watson het gezicht is. Kijk je mee naar de pittige kleurtjes zoals neonroze en koraal?

Lancôme verrast ons deze lente door de producten te verpakken in geprinte doosje die voorzien van van de katoenen stof Toile de Jouy, een stof die in de 18e eeuw is ontwikkeld en bekend was om zijn prachtige bloemenprints. Zien jullie in de printjes ook de make-up producten die erin verstopt zijn?

Baume in love EUR 29,95
Lipbalms met een lichte, transparante tint maar wel boordevol karitéboter, lekker luchtig om te dragen, ook als basis onder een normale lipstick.

Sugar Rose, Rose Macaron, Peach Melodie en A la folie, Cherry
Blush in love EUR 51,99

Pêche joue-joue

Pommettes d''amour
Vernis in love EUR 17,50 (neon nagellak)

Sugar Rose, Rose Macaron, Peach Melodie en Midnight Roses
Ombre in love EUR 27,00 in Sugar Rose, Romance Tagada, Violette Candy, Blueberry Love, Pistachio Cream en Cosmopolitan Mint

Khôl in love EUR 20,99

Deepwater Blue, Jade Crush en Chocolate Affair
Dewy Mist EUR 39,51

Een frisse gezichtsmist die je kunt gebruiken voordat je make-up aanbrengt om een goede basis te creëeren, maar ook achteraf kan worden gesprayt over de make-up. 

Jammer genoeg heb ik niet van alle producten afbeeldingen ontvangen, ik kan jullie dus geen compleet overzicht geven, maar met deze afbeeldingen en promotiefoto''s hebben jullie vast wel een redelijk beeld van de Lancôme In Love collectie. Ik ben alvast "in love" met de prachtige blushes, de verpakkingen zijn heerlijk maar ook de inhoud mag er zeker zijn. 

Emma Watson is het mooie gezicht van deze campagne, door haar aanwezigheid in de Lancôme campagnes is de uitstraling van het merk wel een stuk jonger en hipper geworden, een mooie zet dus van Lancôme.

De Lancome In Love lente make-up collectie zal vanaf februari 2013 te vinden zijn bij de bekende verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Parfumerie Douglas. Wat vind jij van de "verjonging" van Lancôme?

Deel dit artikel
Back to top