Reviews

MAC Strength collectie - swatches, foto's en review

Momenteel is er in de online shop van MAC Cosmetics een exclusieve collectie te vinden, de MAC Strength collectie. Een serie producten met twee mooie, neutrale oogschaduwpaletten en een aantal neutraal ogende andere prducten. Misschien niet zo kleurrijk als je van MAC gewend bent, maar eigenlijk zijn deze producten toch ook wel musthaves. Weet je waarom? Ze zijn perfect om jouw ogen en gezicht te "sculpten". Kijk je even mee naar de swatches?

Verwacht dus geen knalkleuren en extreme glansjes, maar bekijk de neutrale tinten toch eens van dichterbij. Tenslotte heeft niet iedereen iedere dag zin in kleurrijke creaties (of wel...dat mag natuurlijk ook) en kun je misschien niet dagelijks te opvallende make-up dragen i.v.m. werk of school.

Deze collectie is echt uitermate geschikt voor een neutrale look, waarbij het zeker niet draait om kleuren maar juist om het vorm geven aan jouw ogen en gezicht. De oogschaduwquads laten een mooie mix zien van matte en licht glazende kleuren, het All Woman palette is wel een stuk donkerder dan het lichte Inner Strenght quad. 

MAC All woman eyeshadow quad

v.l.n.r. Flawless Figure, Brains & Brawn, All Woman en Black Magique 
MAC Inner Strength eyeshadow quad

v.l.n.r. Lithe Spirit, Inner Strength, Fabulous Fit en Heatherbelles

De blushes zijn wel even anders dan je misschien gewend bent, dit keer geen frisse roze of peachy blushes maar kleuren die vooral goed zijn om het gezicht te shapen ofwel vorm te geven. Vooral Taupe shape is daarvoor heel geschikt! Breng deze blush nu eens aan onder het jukbeen en zorg er zo voor dat het gezicht smaller lijkt. Poised is trouwens wel wat frisser

links Taupe shape & rechts Poised

De lipsticks van de collectie waren echt de toppers, ze zijn nl. nu ook al uitverkocht! Haha...daarom laat ik ze maar niet aan jullie zien, al maak ik een uitzondering voor de matte rode Absolute Power. Mocht je ze toch nog tegenkomen (als je in het buitenland bent ofzo), ga dan zeker voor de geweldige Party Parrot of Pink Pigeon, heerlijke kleuren zijn dat.

MAC lipstick Absolute Power

Triumphant is een chocoladekleurige nagellak die prettig lakt, dekt in twee laagjes en gewoon een prima lakje is. Ik hou wel van dit soort koele bruintinten, zeker in combinatie met een fel gekleurde outfit of juist bij een compleet witte outfit. Zo kun je deze kleur nog prima in de zomer doordragen.

MAC Triumphant

Misschien is het een idee om eens een tutorial te maken waarin we je laten zien hoe je ogen en gezicht nu precies kunt shapen met deze producten van de MAC Strength collectie? Welke palette zou ik daarvoor gebruiken? Naar welk palette zijn jullie het meest benieuwd? Laat het mij weten, dan ga ik morgen aan de slag! Meer informatie over de MAC Strength collectie, inclusief de prijzen, vind je in dit artikel. De producten zijn exclusief te koop in de online shop van MAC www.maccosmetics.nl

Heb jij nog iets gekocht van de MAC Strength collectie? Toch één van de lekkere felle lipsticks?

Deel dit artikel
Back to top