Reviews

Dior in the summer mix - swatches & review

Waar zou ik toch zijn zonder blush?? Waarschijnlijk liep ik dan diep ongelukkig rond, zonder blush wil ik niet door het leven....., dat is natuurlijk behoorlijk overdreven, maar een blush fan dat ben ik zeker. Met een goede blushkleur kun je jouw gezicht echt op laten fleuren, het is het middel om je er gezonder uit te laten zien. Blush is er in veel soorten, vandaag heb ik de nieuwe Diorblush cheekcremes van Dior getest en natuurlijk deel ik mijn ervaringen graag met jullie. Kijk je mee?

De Diorblush cheekcremes (EUR 32,00) maken deel uit van de hoogzomercollectie van Dior, Summer Mix (informatie vind je in dit artikel), het zijn blushes met een stevige moussestructuur die behoorlijk goed gepigmenteerd zijn. Ik heb twee van de vier blushes getest en ik vind vooral de schattige Capri heel mooi! Kijk eerst even naar de foto''s, verderop vertel ik wat meer over de blushes.

De cheekcremes zijn verpakt in een glazen potje, in het potje zit 7 gram product

Diorblush cheekcreme 851 Capri

Diorblush cheekcreme 971 Paréo

De structuur van de blushes is stevig, maar mousseachtig, je brengt ze het beste aan met jouw vingers. Wrijf voorzichtig over de mousse heen, je zult zien dat er direct voldoende kleur af komt. Dep dat op de appeltjes van jouw wangen en wrijf het een beetje uit, door de luchtige structuur zul je eventuele foundation of poeder niet wegwrijven. Het resultaat is een mooie, gezonde blos met een natuurlijke glans maar zonder glitters of shimmers, een zeer natuurlijk resultaat dus.

links Capri & rechts Paréo
zonder blush
Diorblush Cheekcreme Capri

Diorblush Cheekcreme Paréo
Capri is een prachtige lichtroze kleur, waarvan ik eerst dacht dat deze te licht zou zijn voor mij, maar zoals je op de foto kunt zien, dat valt echt reuze mee. Paréo is behoorlijk fel en je moet er echt wel een beetje voorzichtig mee zijn. Ik vind het een prachtige kleur, maar ik had wel iets minder mogen aanbrengen. Maar goed, nu kunnen jullie de kleur en de geweldige pigmentatie wel goed zien. Ik vind de Diorblush Cheekcremes echt fijn in gebruik, ze geven een mooi natuurlijk resultaat en laten zich makkelijk aanbrengen, de kleuren zijn ook erg mooi voor deze zomer.

Natuurlijk mogen nagellakjes niet ontbreken in een Dior make-upcollectie! De Summer Mix lakjes (EUR 24,00) leken mij qua kleuren een tikje saai, maar dat is beslist niet zo. Zowel ik, als iedereen die ik spreek, ik gek op de twee kleuren die ik hier heb liggen, Pastèque is een prachtige roze/rode kleur die ik met plezier op mijn voeten draag, een geweldige zomerkleur die overal goed bij staat, welke kleur schoen je ook draagt.

Dior Vernis 678 Créoles & 659 Pastèque

Dior 678 Créoles
Dior 658 Pastèque

Créoles is een stukje donkerder en wat meer roze met een vleugje paars, dat blijft altijd lastig om uit te leggen, gelukkig zeggen beelden altijd meer dan woorden. De lakjes zijn, zoals altijd bij Dior, heel fijn in gebruik, mede door het brede kwastje en de goede kwaliteit. Op de foto draag ik twee laagjes, op mijn voeten houdt Pasteque het al meer dan een week uit zonder chips, uiteraard wel met de gel topcoat van Dior er overheen.

De Dior Summer Mix collectie zal vanaf deze week te vinden zijn bij de Dior verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Parfumerie Douglas, de collectie (en de producten erin) zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. Mijn aanraders zijn zeker de mooie Pastèque nagellak en de Capri cheekcreme, maar volgens mij zijn alle andere kleuren ook heel mooi, ga dus zeker zelf even kijken bij de producten.

Ik denk eigenlijk dat ik de Panama cheekcreme nog "nodig" heb, wat vinden jullie?

Deel dit artikel
Back to top