Nieuws

Recyclen is fun - ontvang een gratis Origins oogcreme bij Douglas

Weten jullie dat het deze maand Earth Month is? Verschillende (groene) cosmeticamerken besteden extra aandacht voor deze maand door er fijne acties aan te verbinden. Origins heeft volgende week twee mooie acties die jullie toch echt niet mogen missen, ten eerste planten zij voor ieder verkocht actieproduct  een boom en ten tweede kun je jouw lege pot huidverzorging inruilen voor een fullsize oogcreme van Origins. Lees even verder, want de actie loopt niet overal en is maar van korte duur.

Als je in de periode tussen 21 en 28 april één van de twee limited editions van Origins koopt, dan planten zij (uit jouw naam) een boom. Op die manier draagt Origins haar steentje bij aan het herstel van de gebieden die zijn verwoest door bosbranden. Jullie weten natuurlijk allemaal wel dat voldoende bomen nodig zijn om onze lucht en water schoon te houden, simpel gezegd kunnen we zonder bomen niet leven. Dat alleen lijkt mij al genoeg reden om aan deze mooie actie mee te doen.
De twee limited editions van Origins zijn twee gezichtsmaskers : Clear improvement, het actieve koolmasker dat poriën reinigt, of Drink up intensive, een nachtmasker dat de werkt als een dorstlesser voor de huis. Beide maskers kosten EUR 16,00, een mooie prijs voor een tube met 75 ml inhoud. Ga dus naar de Douglas filialen waar ze de producten van Origins verkopen en neem zo''n masker mee, ook in de online shop van Parfumerie Douglas kun je deze producten kopen.

Maar er is meer leuks! Als je op 22, 23, 25 of 26 april naar de filialen van Parfumerie Douglas gaat (zie het overzichtje hierboven) en een lege pot huidverzorging meeneemt, dan mag je die bij de Origins counter inruilen voor een full size oogcreme, helemaal gratis! Niet gek natuurlijk, het lijkt mij een prima ruil en het is wel een heel mooie manier om kennis te maken met de fijne, "groene" producten van Origins. Mijn moeder is bijvoorbeeld groot fan van de GinZing producten, die pepper haar huid direct op. Bekijk voor alle voorwaarden de actie nog even op www.douglas.nl

Ken jij de producten van Origins al? Ga jij op één van de genoemde dagen met een lege verpakking naar parfumerie Douglas? Ik zou het zeker doen als je in de buurt woont of werkt, zo draag jij ook jouw steentje bij aan het recyclen van producten en dat is natuurlijk weer beter voor onze aarde!

Deel dit artikel
Back to top