Nagel & Handen

OPI San Francisco collectie vanaf eind augustus 2013

San Francisco is wat mij betreft de meest geweldige stad van de U.S.A.! Sinds ik er op 11-jarige leeftijd ben geweest, droom ik er af en toe nog even van. Iedere film, boek of fotoshoot waar de stad een rol in speelt verslind ik....een San Francisco fan in hart en nieren ben ik! Ik werd dan ook heel enthousiast van het nieuws over de nieuwe OPI herfst/wintercollectie 2013 die dit jaar in het teken staat van deze Amerikaanse stad met een bijzondere europese twist. Kijk je mee welke nagellakjes we eind augustus kunnen verwachten?

De nieuwe collectie biedt een kleurenpalet, variërend van zee- en hemelsblauwe tinten tot grijs en verschillende kleuren rood. De Californische stad is een populaire, toeristische hotspot met bezienswaardigheden als de wijk Chinatown, de Golden Gate Bridge en de unieke kabeltrams, die de inspiratiebron vormden voor de twaalf nagellakkleuren. Deze herfstmelange van twaalf nagellakken wordt aangevuld met drie nieuwe Liquid SandTM tinten in taupe, blauw en grijs. Liquid SandTM nagellakken hebben een fijne korrelstructuur en drogen mat op met een reflecterende glinstering.

“Wat mij betreft zijn de vrouwen uit San Francisco – net als de stad zelf - een echte weerspiegeling van de hedendaagse, veelzijdige beauty consument,” aldus Suzi Weiss- Fischmann, OPI’s Executive VP & Artistic Director. “San Francisco heeft een Europese flair met echte westkust accenten. Deze elementen inspireerden tot een nagellakcollectie die de urban-chic stijl weergeeft, dankzij de geraffineerde mix van haute couture met ‘street style’.” “De lakken zijn ontworpen als perfecte aanvulling op de mooiste najaarstrends, zoals militaire details en winterwitte accenten”, vervolgt Suzi. “Tijdens de najaarsmodeshows zagen we modellen die van top tot teen gekleed gingen in luxe texturen. Met de drie Liquid SandsTM kun je dan ook naar hartelust combineren!”De collectie bestaat dus uit 12 "normale" OPI lakjes en 3 limited edition Liquid Sand lakjes:

 • A-Piers to be Tan - bijna-chocoladebruin
 • Dining al Frisco - fris blauw
 • Haven’t the Foggiest - mistig grijs
 • Peace & Love & OPI - holografisch groen-aubergine
 • Keeping Suzi at Bay - navy
 • Incognito in Sausalito - bijna zwart blauw
 • Lost on Lombard - granaatrood
 • I Knead Sour-Dough - warm bruin
 • Muir Muir on the Wall - bordeaux-paars
 • In the Cable Car-Pool Lane - paars
 • Embarca-Dare Ya! - magenta
 • First Date at the Golden Gate - robijnrood
 • It’s All San Andreas’s Fault! - liquid sand aards taupe (limited edition)
 • Alcatraz...Rocks - liquid sand in steengrijs (limited edition)
 • Wharf! Wharf! Wharf! - liquid sand in hemelsblauw (limited edition)
A Piers to Be Tan en Dining al Frisco

Haven't The Foggiest en Peace & Love & OPI

Keeping Suzi at Bay en Incognito in Sausalito

Lost On Lombard en I Knead Sour Dough

Muir Muir on The Wall en In The Cable Car-pool Lane

Embarca Dare Ya en First Date at Golden Gate

It's All San Andreas en Wharf Wharf Wharf

Alcatraz Rocks
San Francisco collection by OPI Mini's (EUR  EUR 18,95) met daarin de kleuren: First Date at the Golden Gate, Muir Muir on the Wall, In the Cable Car-pool Lane en Peace & Love & OPI.
Zoals je gewend bent van OPI nagellakken, bevat ook de San Francisco Collection geen DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje het revolutionaire ProWideTM penseel voor nog makkelijker egaal en streeploos lakken. 

De OPI San Francisco Collection is vanaf eind augustus 2013 verkrijgbaar, de adviesverkoopprijs van OPI nagellak (flesje 15ml) is EUR 14,25. Voor meer informatie over de verkoopadressen ga je naar www.opi.nl of bel je met OPI Nederland, tel. 0492 - 55 25 07.

Als SF fan ben ik alleen al over idee heel enthousiast! De lakjes zien er best mooi uit op de foto, maar OPI kennende zijn de lakjes "in het echt" vast veel mooier, ik wacht ze dus vooral even af voordat ik mijn oordeel vel. Natuurlijk deel ik de swatches met jullie, naar welke lak ben jij het meest benieuwd?

Deel dit artikel
Back to top