Nagel & Handen

Essie Naughty Nautical - sail into summer chic - review & swatches

Over 6 dagen begint de meteorologische zomer....tijd om alle vrolijke, kleurrijke nagellakjes en make-upjes uit de kast te halen. Heb je nog niets leuks in de kast? Dan kun je eens even Etos of DA binnenlopen om de tropische zomercollectie van Essie te gaan bekijken. De Naughty Nautical collectie (hee....dat zegt mij als MAC fan ook wel iets!) is een kleurrijke collectie die je met een gerust hart mee kunt nemen op een cruise....als je die toevallig gepland hebt. Kijk je mee naar de swatches?

"Maak van elke sunday funday en bereid je voor op een onvergetelijk zomeravontuurtje: vraag zoveel mogelijk vrienden mee, want the more the merrier. Stap uit je comfort zone en ga voor gewaagd: een naughty nautical look nodigt iedereen uit to rock the boat. Je weet zelf heus wel dat het niet zomaar een cruisereisje wordt, zodra the girls are out, is het full steam ahead, een trip om nooit meer te vergeten....."aldus Essie Weingarten, oprichtster en global creative director van Essie

 
Kijk even mee naar de swatches, alle lakjes zijn aangebracht in twee laagjes en gefotografeerd in de zon. De lakjes laten zich stuk voor stuk heel makkelijk aanbrengen, zijn niet te dun en te dik van structuur en drogen lekker snel. Zonder topcoat hou ik Essie lakjes zeker 3 dagen mooi, met topcoat zeker 5 dagen of langer. 

Essie Rock the boat - delicaat babyblauw

Essie Full steam ahead - parelmoerachtig lila

Essie Sunday funday - hoogglans tangerine koraal

Essie Naughty nautical - glinsterend marine zeegroen

Essie The more the merrier - sappig limoengroen

Essie The girls are out - sprankelend pioenroosroze

De nagellakjes van de Essie Naughty Nautical collectie zijn echt leuk, de kleuren zijn lekker fris en fruitig en de fijne shimmers in de lakjes laat ze meer tot leven komen. Mijn favoriet kiezen uit deze zes leukerdjes is echt niet zo simpel, maar Sunday Funday vind ik toch wel echt een heerlijke, zomerse kleur, wie houdt er niet van mandarijntjes? Van limoenen hou ik ook, maar toch vind ik the more the merrier niet echt geslaagd. Naughty Nautical is een ideale vakantiekleur, net zoals de pittige the girls are out die ik momenteel ook nog draag. Wil je het wat minder kleurrijk, dan is full steam ahead echt heel lief en speels, ik hou van lila! Kiezen? Dat kan ik niet, ik ben benieuwd welke kleur jullie als favoriet bestempelen!

De lakjes van Essie kosten EUR 9,99 per stuk (flesje 13,5 ml) en zijn te koop bij Etos, DA en Bol.com. De Essie Naughty Nautical collectie is inmiddels al te vinden in de winkels. Met welk lakje zou jij wel op een cruise stappen? En waar zou je naartoe varen?

Deel dit artikel
Back to top